Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Hudarkitekten – en fantastisk behandling dine kunder vil elske

0 888

Salon.no tester all kosmetikk som selges på sidene og nå nylig har vi testet en linje fra APIS som vi kaller for Hudarkitekten.

Artikkelforfatter har vært på utallige ansiktsbehandlinger hvor både terapeuter og produkter har vært testet.  Jeg ble derfor den som testet ut Hudarkitekten som kunde hos en terapeut på Rosehagen hudpleie, men Rosehagen hjelper til når vi skal teste ut produkter og likeså ved produktpresentasjoner.

Grunnen til at jeg skriver om Hudarkitekten er den at det var en særdeles god behandling. Selv er jeg kommet litt opp i åren og liker når jeg kan merke forskjell av å ha vært på en hudpleiebehandling. Ikke bare pga avslapping den gir uten også det at jeg ønsker huden skal se glødende ut etterpå. Frisk og vakker.  Det er tilfellet når man tar behandlingen Hudarkitekten.

Hudarkitekten er en særdeles bra behandling som vil gjøre alle kunder 35 ++ lykkelig over resultatet. Ikke nok med at huden ser vakker ut etter uten duftene man kjenner under behandling er nydelige, dufter av natur, ikke for sterk og ikke for svak, akkurat passe. Den dufter på en måte at man får en følelse av å ha vært ute i naturen under behandling.

Hudarkitekten er derfor noe vi anbefaler alle terapeuter å teste ut på sin klinikk.

Passer for: moden hud som har behov for god anti-age effekt

Effekt:

  • stimulerer og bygger opp dine egne hudceller
  • opprinnelig hudstruktur blir gjenopprettet
  • huden blir silkemyk og utstråler ungdommelig glød

Helt nydelig behandling som utføres med naturprodukter fra APIS som inkluderer stamceller fra appelsiner. APIS dufter ren natur. Behandlingen inkluderer rens av ansikt hals og décolleté. Deretter får du utført enzimpeeling for å fjerne døde hudceller. Inkluderer ultralydsbehandling med svært effektiv serum med stamceller fra appelsiner. Avsluttes med heldekkende maske, serum og krem som alle inneholder stamceller fra appelsin.

Behandlingen gir meget god effekt for eldre hud. Det anbefales en serie på 6 behandlinger med 1 ukes mellomrom for maks effekt, deretter vedlikehold med 1 måneds mellomrom.

Du finner alle APIS produkter her.

 

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.