Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Plei vintertørre hender med parafinvoks

0 1 230

Alle kjenner vel til følesen av ekstra tørre hender i det vi går mot en kaldere tid. Da er behandling med varm parafinvoks et perfekt supplement til kundene dine – en behandling som har både en fuktighetsgivende og terapeutisk effekt.

Mange sliter med ekstra tørr hud om høsten og vinteren, og spesielt er hendene våre utsatte. Selv om mange er flinke til å fokusere på fuktighetsgivende produkter til ansiktet, så sluntrer de unna med god nok håndpleie. Tørr og ru hud eldes raskere, og derfor er det også viktig at hendene får rikelig med fuktighet og pleie.

Kulden gir nedsatt blodsirkulasjon slik at hud og negler får mindre tilførsel av næringsstoffer. Det fører til at celledelingen går langsommere og det samme gjelder fornyelsen av hudcellene. Med den varme parafinvoksen utvider blodårene seg og forbedrer blodsirkulasjonen igjen. Huden blir fantastisk myk og stram, i tillegg til at avfallsstoffer fjernes. 

Slik gjør du:

  • Dypp hendene flere ganger i den smeltede parafinen slik at det legger seg en tykk hinne med voks rundt.
  • Ta en plastpose over voksen og tre en frottevott over for å beholde varmen bedre.
  • Etter 10-15 minutter trekker du av vokslaget.
  • Gi gjerne kunden litt håndmassasje.

En slik behandling gir ikke bare rikelig med fuktighet til hud og negler, men den gir også kunden en avslappende og luksuriøs følelse i de ellers så kalde vinterdagene. Parafinvoksbehandling kan blant annet være et hyggelig supplement til en ansiktsbehandling. Hvor fristende vil det ikke være å ligge under et mykt pledd med hendene innpakket i varm parafin og frottehansker imens man får ansiktspleie!?! 

 

 

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.