Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

5 e-postmarkedsføring ideer for å gjenopprette kontakt med kunder

0 1 349

 

Mange bedrifter er opptatt av å fokusere på å øke salget blant nye kunder uten å innse det reaktivere den inaktive kunden er lettere, raskere og kan gi kortsiktig salg. Disse kundene kjenner deg allerede og vet hvordan du jobber, men av en eller annen grunn har de besluttet å slutte å komme. Kjenner du til dette? Finnes det en løsning? Det finnes en gyllen vei til å få de tilbake. Vil du vite hvordan du gjør det? Fortsett å lese!

Før du starter denne prosessen, bør du stille deg noen spørsmål:

A. Hvor lenge vil det ta for en klient å bli ansett som inaktiv? Omtrent 6 måneder i gjennomsnitt (det vil avhenge av type behandlinger som normalt gjøres).

B. Hvorfor sluttet de å komme? Bli kjent med årsaken? Er det fordi kvaliteten på produkter var skuffende, fordi ventetiden var for lang, var kunden ikke fornøyd med resultatet av en behandling, fordi han fant noe billigere, begynte å gå til en venn, osv.?

C. Hva var kundens favorittbehandlinger? Besøk kundens historie og de rapporter du har og se på hvilke tjenester de har brukt mest, hvor ofte og hva du kan tilby dem i dag (hårfjerning, ansiktsbehandling, kroppsbehandling, osv.)

D. Er dataene du har i kundedatabasen riktig? Sjekk dem og se om de siste gangene du har sendt ut e-post, har kunden åpnet dem eller klikket på linken. Dette vil hjelpe deg med å vite om de fortsatt er interessert, hvis de i hele tatt mottar meldingene dine, eller e-post kontoen dems er blitt inaktiv.

Svar på disse spørsmål er nøkkelen til å gjenopprette kontakt. Hvis du kjenner årsakene da finnes det tiltak, da kan du gjenopprette kontakt med riktig metode. Ikke la kundene glemme deg!


5 idéer som vil hjelpe deg å få kundene tilbake

1. Fortell kunden at du savner dem. Før du selger, må du elsker og gjenerobre. En kunde som blir stimulert på riktig måte vil være mer mottakelig for å høre hva du har å si, en som ikke har blitt hørt fra eller som har fått et overskudd med salgsmailer. Det finnes en god måte å gjenoppta kontakten ‘ Vi savner deg! Vi ønsker å tilby deg 10% rabatt og en gave når du kommer til oss neste gang ‘.

2. Hvis kunden har vært misfornøyd med kvaliteten på en tjeneste eller et produkt , informer ham om at du har løst problemet og inviter dem til å prøve det som var kundens favorittbehandling. Tenk deg at en av dine tapte kunder forlot deg pga negativ uttale på Facebook, og hevdet at den siste gangen de var hos deg måtte de vente lenger enn ønskelig, og da til slutt ikke fikk en god behandling. Så langt har du ingen problemer. Hvis unnskyldningen du ga vedkommende på den tiden, fungerte ikke og kunden bestemte seg for ikke å komme tilbake på en lang stund, da må du begynne å jobbe med det. Send et nyhetsbrev som annonserer det du har optimalisert akkurat det som opplevdes vanskelig, si at nå går alt mye raskere, og du har justert tiden for å gi bedre service. Be dem om å komme tilbake, ledsag meldingen med et tilbud de ikke kan nekte. For eksempel, «20% rabatt på ditt neste besøk».

3. Prøv noe nytt og se om du liker det , tilby spennende nyheter til gamle forsvunne kunder og tilby en gratis prøveversjon! I så fall, fortell ham at du har fornyet ditt behandlingstilbud og har tatt med nye salgsprodukter siden de forlot stedet. Inviter vedkommende til å prøve de nye tjenestene og produktene, og gi 10% rabatt + gratis prøveversjon. La dem bli faschinert av nyheten!

4. Få 2 kunder gjennom 1 gammel kunde. Hvis du ikke vet nøyaktig hvorfor kunden har sluttet å komme, få oppmerksomheten tilbake med en god strategi: Gi kunden 2 gratisbehandlinger hvis de tar med en venn til en behandling hos deg. Du vil gjenopprette kontakt med din tapte klient og samtidig få en ny kunde. Kunden din vil elske ideen!

5. Ikke la deg kunden glemme deg! De hører ikke fra deg i gode tider. Du har hatt mange kunder og gode tider og har ikke brukt tid på å pleie kundekontakten på en stund fordi kundene kommer når de ønsker å komme. Du er kanskje ikke klar over at du har veldig mange kunder som du har faktisk glemt å minne på at du er der. Mange glemmer å samle på e-post lister og minne kunden på at de er der, men husker det plutselig når dårlig periode knakker på dørren. Ikke glem kundene dine. Send regelmessig ut e-post til dem med informasjon om nyheter, tilbud eller bare for å si at nå må de passe på å booke i god tid før jul for å få favorittbehandlingen sin. Dra nytte av e-post og kommunikasjon med kunden.

E-postmarkedsføring er viktig. Ikke glem kundene dine. Bruk smarte metoder for å finne frem til hva de ønsker seg og hvordan du kan få eksisterende kunder tilbake igjen og igjen. Automatisering av e-post vil hjelpe deg med å optimalisere forholdet ditt til kunden din og oppnå dine mål.

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.