Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Pedikyrsyre – Callusfjerner som gjør fotpleiejobben lett

2 393

Pedikyrsyre slik vi kaller den eller Callus Remover som selges hos www.salon.no er noe av det beste vi har kommet bort i for pedikyr. Fotpleie blir en drøm og hard hud forsvinner lett og enkelt. Med andre ord, denne vil du ikke være uten hvis du driver med fotpleie.

Hvordan å bruke den?

Jo den er geleaktig og du tar og smør tynt på hvor det er hard hud på hæl og ved tær. Deretter pakker du inn foten i cellofan og lar tærne stå utenfor og mens du venter 5-10 minutter filer du negler og hud rundt negler. Når den jobben er ferdig tar du av plasten og filer hæl og fotsåle med fotrasp og død hud forsvinner lett og enkelt. Tørk av foten med våt håndkle. Jobb med en fot om gangen og bli ferdig med en før du begynner på den neste.

Etterpå kan du påføre krem eller maske eller eventuelt parafin behandling.

Anbefales på det høyeste.

Og hvor får du tak i denne? Jo hos Salon.no – klikk her for å finne frem til den online.

Kommentarer er stengt, men trackbacks og pingbacks er åpne.