Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Hårfjerning med sukkervoks

0 411

Hårfjerning med sukkervoks er en mer skånsom metode å fjerne hår på kroppen enn med vanlig voks. Voksen fester seg blant annet ikke til huden, er mindre smertefull – i tillegg til at den har en rekke andre fordeler.

Denne hårfjerningsmetoden er en eldgammel behandling som kommer fra midtøsten. Tenikken er basert på å smøre sukkervoksen mot hårets vokseretning og fjernes ved å dra i hårets naturlige vokseretning. Voksen kleber seg ikke til huden, men fester seg rundt hårene og hårroten. På den måten blir det mindre motstand når håret fjernes og smerten blir vesentlig redusert i forhold til andre hårfjerningsmetoder. Dette gjør også behandlingen ideell for de med sensitiv hud og allergier. Og siden pastaen er så mild mot huden, kan det samme området behandles flere ganger.

Sukkerpastaen består av naturlige ingredisenser, som blant annet sukker, vann og sitron. Sukker i seg selv er et naturlig konserveringsmiddel som stopper veksten av bakterier, og sitronsyre virker som et naturlig antispetisk middel. I tillegg fungerer sukkervoksen som en peeling på døde hudceller, slik at huden etterlates silkemyk.

Ella Sugaring er et polsk merke som har er spesialisert seg på sukkervoks, og tilbyr en blanding av ulike sukkerpastaer for både varm og kald bruk til profesjonelle. Voksen er 100% naturlig og passer til alle hårtyper:

  • Ella Classic er en voks som skal varmes opp og passer best til behandlere med varme hender og varme rom.
  • Ella Soft Warm skal også varmes opp. Med denne voksen kan du også bruke strips hvis ønsket. Voksen passer best til personer med kalde hender og et kaldere rom.
  • Ella Soft Cool skal ikke varmes opp, og er flott å bruke til fjerning av hår på store områder som legger og rygg.
  • Ella Soft Cold er klar til bruk uten oppvarming i romtemperatur. Med denne må du bruke strips til å fjerne hårene.

Du finner alle ELLA produkter i butikken på Lørenskog eller online hos Salon.no

Bli med i vår gruppe hudpleie, frisør og markedsføring og få mange gode tips, selg brukte varer, annonser og lær deg mer om markedsføring.

Hvis du har noe flott å fortelle i forbindelse med skjønnhet og helse da kan du skrive en artikkel for oss. Uansett om det er produkt du vil fortelle om, sunt kosthold eller makeup tips, da takker vi ja til alt flott material. Klikk her for å melde deg på.

Har du produkter du ønsker å selge? Nå kan du åpne din egen butikk hos Salon.

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

X