Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Er det på tide med facelift ?

0 1 621

Det er utrolig mange som driver salong og ikke har gjennomtenkt stil på salongen og så er det andre som har helt nydelig stil og gjennomtenkt til minste detalj.

Det du kan gjøre er å kikke litt på bilder jeg har samlet her og tenkt deg om to ganger. Hvilken salong ville du ønsket å møte opp på? Spør deg selv og da har du svaret om det er på tide med facelift for salongen din.

Det som kjennetegner en flott salong er at den er stilren og den er ikke overfull med produkter av 100 slag på bord og traller. Den gir et inntrykk som er behagelig og løfter opp. Den ser ren ut og den har ofte farger som gir kontraster.

Jo da det blir litt annet med ren kontraststil. Jeg lar og følge med som eksempel og påminnelse at altfor mange av salongene sovner på vakten og ser ikke hvor mye rot det pådrar seg og at det ikke ser særlig elegant ut å møte opp på et slikt sted men dessverre så er veldig mange som ser ut slik. Likeså da tenker man ofte ikke på at stoler man skal tilby kunden skal være behagelig. Benken skal være behagelig. Lyset, duften, luften, ja alt skal stemme. Jeg har ikke sjelden kommet inn på terapeut rom hvor jeg må minne de om å lufte ut når det lukter innestengt og klamt etter en massasjetime. Jeg forstår ikke at terapeuter ikke kan lære seg slike grunnleggende ting og tar seg tak i nakken og virkelig legger seg frem i å ha rommet elegant når de tar imot en kunde. Det er alfa omega i hvor du skal starte for å få folk inn igjen.

Er det kanskje på tide med en omgang facelift og selvinnsikt? Jeg bare spør ?

Se på rommet ditt og spør deg selv om du ville ønsket å komme hit som en kunde?

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.