Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Lurer Google deg for penger?

0 998

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Jeg var nå nettopp på telefon med Google adwords. Jeg var kokende sint på grunn av at de har tatt mye mer betalt for sin tjeneste enn hva jeg har tillatt dem å gjøre.

Jeg ringer Google for å undersøke hva skjer her. Jo mye ble det om svar og damen jeg snakket med begynte gang på gang å snakke om overspending. Det hun i nøtteskall prøvde å forklare gang på gang når jeg innimellom sa til henne at hun var dum som ikke kunne regne, var at Google bruker maks det beløpet jeg sier det skal brukes på 1 døgn og hvis jeg ikke bruker det opp på 1 døgn da bruker de det dagen etter. De akkumulerer det jeg ikke bruker. Greit det men det er tydelig at de akkumulerer i det uendelige som gjør det håpløst og umulig for meg å kontrollere kostnadene mine og jeg går langt utover det jeg ønsker å bruke av mine midler pr døgn pga hvis jeg er under 1 dag da tar de og akkumulerer det til en periode senere. Jævla svin tenkte jeg og jeg er kokende sint på grunn av dette.

Nedenfor er utdrag av min annonsekonto. Jeg bestemte meg for å bruke maks 80 USD pr døgn.

Jeg betaler inn på min annonsekontototalt 500 USD som jeg skal ettersom jeg har lov å bruke til 500 USD og så må jeg betale inn på kontoen igjen for ny 500 USD. Dette betyr at jeg skal kunne annonsere i 6,25 døgn.

Å nei så feil jeg tok. Jeg ringer Google og de påstår at nå kan de gjøre ting annerledes og jeg har godtatt de nye betingelsene. Jeg påpeker for damen jeg snakker med at Jeg har betalt mitt på dagen 12 nov 500 USD og så prøver de å trekke meg nye 500 USD den 15. nov ! – Altså 12, 13, 14 og 15 nov skal jeg ha brukt USD 522,76 som da er 130,69 USD pr døgn!

Jeg påpekte for damen at dette var ikke normal akkumulering slik jeg så det. Dette var jo bruk på 50 USD mer pr døgn enn hva jeg var innforstått med.

Ja men, ja men du har jo godtatt vår nye kontrakt, sa hun igjen og igjen.

Jeg så at Google kunne gå til et sted jeg ikke liker selv å gå til, så å si og sa jeg aldri kommer til å bruke Google adwords igjen og at jeg ville ha mine 50 USD x 4 dager tilbakebetalt. Dessuten når jeg har tenkt å bruke 80 USD pr døgn og så tilfeldig noen måneder eller who knows what hvor lang tid tilbake har jeg ikke brukt så mye pr døgn, ikke snakk om alle de dager jeg setter annonsekampanjer på pause, kanskje de til og med tar de dagene med, for dette var helt jævlig og jeg ble kokende sint og veldig forbannet og jeg kan bare ikke så stygge ord på norsk, som jeg har lyst å bruke om dette.

Google som er stor og har stor makt og styrer hele verden med søkemotorer de har og jeg føler de nå missbruker sin situasjon som stor aktør og tråkker på oss små som så klart missforstår sånne ting og blir på en meget ekkel måte overrasket når de plukker altfor mye penger av meg på veldig kort tid.

Yep, Google kan gå til et sted jeg liker aller minst og jeg kommer aldri til å bruke Google adwords igjen hvis jeg ikke får tilbake mine penger og en unnskyldning og en forandring på deres grusomme måte å plukke penger av folk.

Jeg vil herved gi alle en varsel, vit hva du gjør når du bruker Google adwords, for plutselig blir du klar over at de har plukket masse penger av deg du ikke hadde planlagt å bruke slik. Å fy, å fy!

Utdrag fra min annonsekonto:

15. nov. 2017

Kampanjeaktivitet: 520 klikk

USD 159,45
14. nov. 2017

Kampanjeaktivitet: 519 klikk

USD 217,61
13. nov. 2017

Kampanjeaktivitet: 333 klikk

USD 66,10
12. nov. 2017

Kampanjeaktivitet: 245 klikk

USD 79,60
12. nov. 2017

Betaling:

−USD 500,00
Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.