Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

3 eksempler på e-post markedsføring for å få enda flere kunder

0 1 299

Vi lever i informasjonssamfunn! Nå er det mer viktig enn noen gang før at bedrifter lærer å kommunisere med sine kunder ved hjelp av media og populære formater for å nå målgruppen og kan dermed få frem sitt budskap. Derfor er det viktig at skjønnhetsalonger som din følger med teknologi og elektroniske kanaler, Dette for å holde oppe og vedlikeholde en konstant kontakt med dine kunder og følgere. En er e-post, skrevet på en riktig måte, der du kan kommunisere, og gi verdifull informasjon så ofte som mulig og selvfølgelig hjelpe kundene med deres behov. Ikke bruk E-postmarkedsføring for å nå dine kunder med monotone nyheter som ikke er av særlig interesse for dem. Gi dem verdifullt innhold.

Lag dine egne nyhetsbrev.
 Det er veldig enkelt og vil også tillate deg å utvikle din kreativitet. Når du har lært deg det, kan du selv designe forskjellige maler og programmere dem med forskjellige meldinger. For å deretter bli sendt automatisk til kundene, det hjelper deg med optimalisere tiden din.

For å hjelpe litt i denne oppgaven har vi valgt tre eksempler nyhetsbrev, som du kan bruke for å lære deg mer, forberede deg og sende uten å måtte spørre noen om hjelp. Er du klar? Sett deg ned med en kopp kaffe eller en kald drink, gjør deg komfortabel og lag dine egne notater.

3 eksempler på e-post markedsføring for å nå kundene

1. Lag et ‘Inviter en venn’ -program (1 måned)
De mest lojale kundene fortjener belønning! De har kommet mange ganger og er alltid fornøyd hver eneste gang. De har tillit til deg og føler lojalitet overfor deg. Ta denne følelsen av lojalitet til bruk i virksomheten din og la dem hjelpe deg å tiltrekke nye kunder. Hvordan får du til det? Finn dem i databasen og sette opp kundelojalitet program for dem, basert på anbefalinger fra dem til sine venner.

Med programmet «Inviter en venn» blir begge vinnere, du og kunden som anbefaler! De vil bringe nye kunder (noe som i dag har stor verdi), og du belønner dem for det. Informer dem om fordelene ved å være en del av kundelojalitets program med et månedlig nyhetsbrev som er morsomt og tiltalende. Overbevis dem med å  tilby noe ekstraordinært hver måned: en behandlingsrunde eller et gratis produkt, god rabatt eller en ekstra drøss med poeng for hver ny kunde de bringer.

2. Tips og skjønnhetstips (1 per uke)

Denne typen post tjener ikke bare til å informere om salongen din. Du kan gå et skritt videre og sende relevant innhold til kundene dine minst en gang i uken. I denne typen e-poster kan du gi råd og tips, Noe som garantert vil vekke interesse hos dine kunder. Denne typen innhold hjelper deg også til å formidle at du er profesjonell og kan møte kundenes behov for ekspertise.

Gi dem ernæringtips, tips om daglig skjønnhetspleie og spesifikk informasjon for å styrke effekten av de behandlinger de allerede tar for å få enda bedre resultat. Du kan være så spesifikk som du vil, del kunder opp slik at du når bestemt målgruppe som har tatt en spesiell behandling. Tenk deg for eksempel at denne måneden du har tatt mange inn til hårfjerning, da kan du og sende en spesiell e-post til kunder som har tatt dem for å gi informasjon om hvordan å forebygge inngrodde hår. Enkelt, ikke sant?

3. Kunde attester og suksesshistorier (1 hver 15 dag)

I denne e-postmarkedsføring, vil du publisere kundeomtaler fra kunder som er fornøyd med dine tjenester. Støtt gjerne opp med bilder av før og etter behandling og forklar med mer informasjon. Dette vil gi deg bedre troverdighet og vil inspirere til tillit fra potensielle nye kunder.

Nå har du fått noen eksempler på e-post markedsføring som vil interessere dine kunder, og vi har fortalt deg hvordan du kan planlegge og automatisere utsending av slike. Vi ønsker deg lykke til. Gi gjerne tilbakemelding på hvordan du har fått det til med e-post markedsføring.

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.