Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Hva blir de store trendene i skjønnhetsbransjen år 2018 ?

0 1 115

Naturlig

Det blir mer og mer populært med kosmetikk som inneholder kun naturlige og økologiske ingredienser. Konsumentene vil dirigere og det er de som nå ønsker mer naturlig kosmetikk og de skjønnhetssalonger som ikke følger trenden vil erfare at færre og færre vil bruke deres tjenester.

Ideologi

Bare det å selge et godt produkt vil nå ikke lenger være bra nok. Varemerker må ha en egen personlighet og det må finnes mening med å bruke nettopp det varemerket og det må være i tråd med konsumentens egen ideologi. Særlig blir det ordet bærekraftig som vil gi god klang i ørene inn i fremtiden.

Kosthold

Du er hva du spiser. Flere og flere vil følge bedre kostholds-rutiner for å påvirke sin ytre skjønnhet. Hudterapeuter og frisører gjør godt i å forberede seg for dette og det å møte kunder som er opptatt av forhold mellom kosthold og ytre skjønnhet, med mange spørsmål som blir litt mer vanskelige å svare på enn tidligere. Forbered deg. Vit hvor du finner for eksempel magnesium i matvarer, istedenfor å anbefale vitamintabletter.

Kosmetikk og behandlinger for menn

Nå er tiden endelig inne. Vi har hørt år etter år at nå er det viktig å begynne å tenke på kosmetikk for menn, men først i år 2018 vil det ta av med kosmetikk for menn og menn vil bli mer bevisst utseendet og vil begynne å bruke mye mer kosmetikk enn vi tidligere er vant og vi må begynne å bli flinkere med behandlingstilbud for menn i tillegg til å øke antall kosmetikkprodukter for menn i hyllene.

Nordisk

Alt nordisk blir bare mer og mer populært. Nordisk kosmetikk, nordisk skjønnhet, reise til Norden, ja vi i Norden vil oppleve at vi kan like godt begynne å tilby våre produkter i våre salonger og vi vil og nå langt utover landegrensene, alt fra Europa til Asia og Amerika. Det blir et spennende år for de som selger nordisk kosmetikk.

 

 

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.