Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Bookingsystem for salongen

0 1 514

Vi har nylig snakket om bookingsystem for salongen og kan informere om at nå fredag 5 august har vi tatt møte med en gjeng intelligente programutviklere som har satt opp ett system vi liker.

Grunnen til vi tok møte med dem er at vi skal samarbeide om å komme frem til en smart løsning for de som driver salong i dag.

Jeg har tidligere nevnt at jeg har sett på hundrevis med bookingsystem for salong og det er noen som er bra og andre som er mindre bra, men det som de alle har til felles i henhold til min mening er at ingen er perfekt.

Det er nok slik når det gjelder de fleste, men det meg mener de fleste av systemene svikter med er at salonger i dag drives stort sett slik at man leier ut rom eller stol og da er det viktig å kunne markedsføre en felles online kalender pga man eventuelt deler noen av resursene for eksempel et dyrt apparat som ikke brukes ofte og da intelligent å kunne dele den i bookingsystem også ettersom man vil jo ikke at den skal dobbelbookes.

Vi har og tilbudt hjelp til dem som ønsker å få satt opp bookingsystem og / eller webside samtidig som vi kan tilby markedsføring av deres salong. Vi har fått veldig mange henvendelser men har enda ikke svart på noen, men vil komme tilbake til alle i løpet av uken som kommer (dette er skrevet 7 august 2016).

Vi kommer til å tilby en gratis periode med det nye bookingsystemet og det blir en fordel for alle som bruker det ettersom man vil få gratis oppføring på en portal som vil bli markedsført kraftig i Norge.

Hvis du er interessert i å vite mer eller få tilsendt et tilbud klikk her.  Vi vil i første omgang ta inn 30 stk for å lett kunne håndtere diverse justeringer som vil antakelig komme underveis når vi justerer bookingsystem til å bli optimalt for skjønnhetsbransjen.

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.