Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Dr. Budwig’s protokoll

0 1 093

Jeg er nylig blitt kjent med Dr. Budwig’s teorier i forbindelse med helsen. Dr. Budwig er blitt nominert til Nobelpris hele 7 ganger.

Etter å ha lest det Dr. Budwig har kommet frem til opplever jeg at mine egne undersøkelser i forhold til helse og næring har fått en aha opplevelse og at det jeg har prøvd å «forske» rundt egen helse har nå endelig gitt ett resultat.

Dr. Budwig burde ha fått Nobelspris.

Det Dr. Budwig har kommet frem til er i henhold til min mening så ekstremt faschinerende og jeg er overbevisst om at hun har rett i fleste av sine meninger om hva som er riktig og ikke riktig for å oppnå optimal helse.

Det er en ting jeg ikke er helt enig i og det er at hun vil vi skal gå over til nesten bare vegetarisk diett, men jeg som har opprinnelse fra Island vet at det kan ikke stemme, og at vår DNA er anpasset forskjellig miljø avhengig av hvor vi stammer fra. Det er kjent at islenninger regnes for å være de mest sunne i hele verden og leve lengst i henhold til statistikken. Folk på Island spiser veldig mye fisk og får i seg veldig my D vitamin.

Men kjernen i det Dr. Budwig har kommet frem til er – som jeg alltid har trodd uten å ha fakta – at vi får så mye søppelmat i oss i dag at våre faschinerende celler blir halvødelagt av det.

Dr. Budwig har til det meste arbeidet med metoder mot kreft, men etter å ha lest mye av det hun har skrevet da ønsker jeg å si at min teori er at hennes metoder vil hjelpe mot alle autoimmune sykdommer. Vi har 178 kjente autoimmune sykdommer pr i dag og sikkert veldig mange andre som ikke har fått ett navn – med et lekkert fellesnavn nemlig «udefinert sykdom».

For å forklare Dr. Budwig’s funn på en meget enkel måte da har hun kommet frem til at våre celler ikke arbeider slik de skal og at DNA replikeres derav på en feil måte og vi får dårlige kopier når DNA skal replikeres til nye celler.  Cellene gjør en dårlig jobb pga de mangler oxygen og de mangler næring av riktig type.

Dr. Budwig fant og ut at hvis man tok inn D3 vitamin i vannløselig tilstand ville kroppen klare å reparere elektronisk ladning våre celler trenger for å kunne jobbe optimalt.

Vår kropp er full med elektroniske pulser helt ned på cellenivå og det er klart at disse må fungere for at vi skal fungere.

Dr. Budwig har mangfoldige ganger klart å hjelpe veldig syke kreftpasienter ved å gi dem vannløselig D3 vitamin og ren økologisk naturlig diett.

Ikke nok med at man trenger ren, økologisk naturlig diett uten så skal man og tenke på hva slags kosmetikk og andre ting på kroppen man bruker, hva slags kjemikalier man arbeider med i hjemmet også videre. Det forklarer seg selv man skal leve slik naturen opprinnelig mente at man skulle leve.

Det er til og med viktig hvilke klær man har på. Noen klær kan og forstyrre kroppens energi (elektroniske) balanse. Det påvirker våre celler.

Faschinerende.

Det leder til min konklusjon at Healing faktisk og hjelper. De som arbeider med healing er energiarbeidere.

Jeg har tidligere drevet klinikk med energiarbeidere. Jeg er så heldig å være en av dem som faktisk kan fornemme de elektroniske bølgene som går gjennom kroppen. Hvorfor jeg har havnet til å bli slik har jeg ikke noen forklaring på men jeg kan kjenne de elektroniske ladningene i kroppen og på en god dag så er de på topp men hvis jeg er sliten og syk da er de absolutt minimale.

Jeg har og brukt det i en prosess av å velge ut dem som har arbeidet sammen med meg i forhold til healing (energiarbeid). Noen av dem som sier de arbeider med healing har ikke evnen og de kan ikke utstråle energi som hjelper, men andre har fantastiske evner og jeg har vært hos 3 av dem.

Jeg mener da med andre ord – uten å ha vitenskapelig bevis på det – men vet av min egen erfaring at energiarbeid fungerer faktisk og når man legger det sammen med Dr. Budwig’s funn da blir det en utrolig faschinerende forklaring på hvordan det ligger til med ting.

Jeg kan ikke avslutte uten å snakke om det Dr. Budwig har sagt om eteriske oljer. Ved bruk av visse typer eteriske oljer da høyner det ladingen i kroppen og det er og der vi har en fornuftig forklaring på hvorfor eteriske oljer virkerlig hjelper i behandlinger.

For en resurs alle som arbeider som terapeuter kan bli for mennesker.

Jeg kommer til å skrive mye mer om dette i neste artikler som kommer ut og fortelle mer om hvordan sammenheng er mellom det som hittill har vært teorier og det som Dr. Budwig har kommet frem til.

For meg selv – da er ringen sluttet og jeg mener Dr. Budwig burde sannelig ha fått Nobelpris – for en slik forsker burde ha vært løftet frem mye mer tydelig enn faktum er.

Hurra for Dr. Budwig som har så sanderlig kommet frem med løsningen på hvorfor så utrolig mange i våre dager er blitt syke av utallig forskjellige autoimmune sykdommer og «udefinerte sykdommer».  Jeg mener hun har vært en av de mest kloke damer som har vært oppe.

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.