Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

DNA hudpleie – skreddersydd hudpleie

0 967

På Island følger man særdeles godt med alle nye trender ute i markedet og det har vært kjent at Island brukes som et minimarked før varer lanseres ut i den store verdenen, ettersom Island fungerer slik at varer som lanseres og lykkes på Island kan trygt lanseres og lykkes andre steder.

Nå har Lisa Ólafsdóttir, eier av islandske Madison parfymehus, blitt fullstendig faschinert når hun møtte den nye teknologien fra Sepai. Teknologien er egnet til å arbeide på rynker mer effektivt enn det som er mulig med konvensjonell hudpleie. Med Sepai kan du identifisere den eksakte årsaken til dannelse av rynker og dermed kan angripe roten av problemet. Lisa har nå over en tid brukt hudpleieprodukter fra Sepai og sier hun umiddelbart fant en stor forskjell på huden.

Eller som Lisa Olafsdottir sier: » Det første jeg merket var at huden min, som hadde vært svært tør og livløs, ble levende og glødende og tydelig merkbart at den hadde fått en boost og nytt liv og oppfrisking. Huden ble mer stram og elastiteten har økt dramatisk.»

Lisa forteller og at nå som hun har brukt varen en stund da ser hun tydelig forskjell på linjer og porer som har gått sammen eller forsvunnet. Mørke ringer rundt øyne er borte, til tross liten søvn inn i mellom.

Det som er veldig interressant med Sepai varene er at man er nødt til å ta DNA prøve på forhånd for å vite hvilke produkter som passer til hvem og en. DNA testen gir ikke resultat før 30 dager senere, så hvis du har lyst å kjøpe Sepai i dag da må du forberede deg på å måtte vente i 30 dager før du kan sette i gang.

GEN DECODE-linjen er en ny måte å tenke på hvor man flytter omhu for kunden til ett nytt nivå og hver enkelt kunde får en spesialdesignet kur for seg.
Kilde: Monosugar.com

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.