Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Hvorfor å velge Head Jog Titanium VIBE slettetang?

0 1 083

Hvorfor Vibe?

Head Jog har vært et pålitelig britisk merkevare i over 20 år, og tilbyr frisørmarkedet et bestselgende utvalg av profesjonelle børster.

Head Jog oppfyller de mest ambisiøse forventningene og tilbyr nå et stort utvalg profesjonelle verktøy med høy kvalitet og stort utvalg.

Dette berømte britiske merket tilbyr nå et bredt spekter av profesjonelle verktøy designet med kvalitet, stil og innovasjon i tankene. Det er et logisk skritt at det prisbelønte Head Jog-merket nå skal lansere «Electric Head Jog» – et spennende og innovativt elektrisk utvalg.

Denne nye serien av elektriske stylingapparater komplimenterer den eksisterende Head Jog-porteføljen og opprettholder den obligatoriske egenskapen til Head Jog; Kvalitet, holdbarhet og høy ytelse. Slettetang fra Vibe er noe du som frisør, bør ha blant utstyr du bruker på frisørsalongen.

Electric Head Jog Titanium VIBE Rettetang

  • Variabel digital temperaturkontroll – 80 o C til 230 o C (5 o Trinn – ideell for kjemiske slettesystemer (keratin m.m.).
  • Høykvalitets keramisk varmeapparat med rask oppvarmingstid og varmegenoppretting.
  • Perfekt for retting og krølling.
  • Sikkerhetsfunksjon: Automatisk avstengning etter 30 minutter.
  • 360 graders dreibar 3 meter lang strømkabel.

Speil titanbelagt vibrerende slettetang bidrar til å skape perfekt, jevnt, sunt hår.

Titanium er et lett, glatt metall som gir høy temperaturstabilitet. Sammenlignet med keramikk, kan titan varmes opp mye raskere, samtidig som varmen fordeles jevnt over overflaten. Med sin høyere ioniske ladning gjør dette det mulig å slette håret på mye kortere tid.

Titanium platene er uten tvil den beste typen materiale for en rettetang og kan gi bedre resultater. Disse platene kan også bidra til å redusere oppbyggingen av bakterier i håret.

IONIC Charge tillater varme å bli utstrålet direkte inne i håret, uten å tørke ut hårets ytre struktur. Denne teknologien opprettholder naturlig fuktighet i håret, noe som gjør håret skinnende, mykere og sunnere.

Vibrerende plater hjelper til med å eliminere at det dras i håret.

Vibrasjoner på varmeplater hjelper til med retningen og gir håret glidende effekt gjennom platene uten å bøye eller trekke i og derved forårsaker den mindre skader. På grunn av den unike vibrasjonsfunksjonen kreves det bare et mildt trykk, og produktet kan derfor betjenes med en hånd.

Historie bak etableringen av vibreringsplater:

Den opprinnelige ideen til vibreringsplater for hårfibre kom ut av den gamle koreanske tradisjonen for stryking av klær.

I Korea knulte to kvinner på gulvet og vendte mot hverandre over en glatt stein (kalt en tatumi-tol), en «pangmangi-klubb» i hver hånd, og slo ut i en rytme på kluten til den var rynkefri og skinnende. Det å slå og glatte ut var den tradisjonelle måten å takle klesvask på. Stoffet ble brettet og brettet igjen på tatumi-tol, slått og knust til det var helt glatt.

Denne ideen ble tatt i bruk for Vibe slettetang. Kombinasjonen av varme og vibrasjon resulterer i flatt, glatt og skinnende hår. Dette er et produkt du må ha hvis du skal gjøre arbeid med å slette hår lettere.

Kjøp Head Jog Titanium VIBE Straightener her!

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.