Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Få utseendet – kobber refleksjon til håret

0 362

Kobber refleksjon

Lyse toner og dybde oppnås ved å kombinere varme og kalle toner på en kobberbase. Jane Birkins inspirerte 60-talls klipp er modernisert med en kortere kant.

FØR

Kompleksitet: Mellom
Fargeplassering: V-seksjon

Fargeformler:
A – Blondor Freelights + Freelights Developer 12%
B – Illumina farge 7/43 + Welloxon Perfekt 6%
C – Illumina farge 7/81 + Welloxon Perfekt 6%

Klipp

Trinn 1: Del håret i 4 seksjoner. Start på baksiden, ta diagonale seksjoner og kutt til ønsket lengde. Fortsett opp og helt rundt til du er ferdig.

Trinn 2: Ta ut en triangulær del på forsiden av kanten.

Trinn 3: Ta horisontale deler, over-direkte til midten og kutt for å skape en buet kant.

Trinn 4: Når kanten er kuttet, løft håret opp og teksturiser med teksturiserende saks. Kontroller formen etter styling og definer videre.

Farge

Trinn 1: Start på baksiden og ta en V-seksjon: Arbeid i frihåndsteknikk, bruk farge A til midtlengder og endene bare.

Trinn 2: Fortsett å arbeide rundt sidene og toppdelen for å fullføre teknikken. Når tilstrekkelig løft er oppnådd, skyll, sjampo og nøytraliser. Bløttørk håret.

Ekspert Tips: For å skape nivåer av lys og skygge, personliggjør fargeplasseringen med tanke på sluttstilen – slik at fargene gjenspeiler «lysrefleksjoner» og varierte bevegelser.

Trinn 3: Opprett samme V-seksjonene som tidligere. Start på baksiden, ta diagonale skiver og arbeid med frihåndsteknikk – bruk farge B til midtlengder og farge C til endene. På neste avsnitt gjelder kun farge C til midtlengder.

Trinn 4: Fortsett å jobbe opp og rundt, skift farger. Arbeid med kuttet, la noen seksjoner ut – tilpass plasseringen din til fullført. Utvikle og fjerne fargen på vanlig måte.

Stil

Trinn 1: Forbered håret med EIMI Perfect Setting og EIMI Ocean Spritz. Lag produktene og fordel jevnt i hele håret.

Trinn 2: Start på forsiden, ta horisontale seksjoner. Blåstørk med en liten rundborste, pakk håret rundt børsten og vri forsiktig og deretter trekk gjennom.

Ekspert Tips: Vrid- og trekkteknikken når du tørker, gir en myk børste settbevegelse.

Trinn 3: Når du arbeider gjennom til baksiden med samme teknikk, bruk en større rund pensel. Fortsett til fullført. FInish med EIMI Stay Styled.

Før og etter kobber refleksjon


Bli med i vår gruppe hudpleie, frisør og markedsføring og få mange gode tips, selg brukte varer, annonser og lær deg mer om markedsføring.

Har du produkter du ønsker å selge? Nå kan du åpne din egen butikk hos Salon.

Skriv et svar

X