Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Hvordan få flere kunder og øke salget ved å forbedre utformingen av nettstedet ditt?

0 1 182

Hvis du allerede har et nettsted, og hvis fra at du ikke har laget noen endringer på noen gang, da taper du sannsynligvis penger og kunder.

Det er påfallende at nesten 99% av bedriftene som har websider ikke gjør noen forbedringer eller endringer fra de ble opprettet, og de kan tape mye penger på det.

Tenk deg at du har opprettet en nettside i 2010, muligens med datidens Flash-animasjoner, bakgrunnsmusikk og store bilder som da fungerte bra og forårsaket en stor visuell påvirkning på de besøkende.

Dette fungerer ikke i dag. Nå er tiden annen og responsiv design på iphone og ipad er blitt så viktig at mange av de som har nettsted i dag har sider som kanskje ser ut å være bra men er håpløse med hensyn til dagens teknikk. Hos oss er det faktisk 97% av brukerne som bruker enten ipad eller iphone.

Forestill deg følgende scenario:

En potensiell kunde kommer til webområdet ditt, men den ser ut som de første sidene som ble brukt på internett, er treg å laste, har flash-animasjoner, vises bitteliten på iphone og ipad. Dette vil en potensiell kunde ikke ha tålmodighet for å blar fort videre til en annen side.

Den potensielle kunden din vil fort bla til konkurrentene, og velge en webside som ser profesjonelt utformet og gjengir en følelse av kvalitet.

Hvem tror du den potensielle kunden din er? Jeg tror det er ikke veldig vanskelig å vite svaret på det spørsmålet.

Fokuser på det som betyr mest, som er å ha en overbevisende nettside som oppfordrer besøkende til å ta kontakt når de aldri har vært hos deg. Se for deg følgende:

Hvis du for tiden får 100 personer som besøker nettstedet ditt per dag og kun 5 av dem fylle ut kontaktskjemaet og blir kunder som legger igjen en omsetning på 700 kroner hver eller totalt 3500 kroner den dagen.

Hva med å forbedre nettstedet ditt til moderne design for de 100 personer  som besøker nettstedet ditt hver dag og da potensielt få 10 kunder til å ta kontakt og bli kunder, da vil du istedenfor generere inntekt på 7000 kroner pr dag.

Dette kan kan du oppnå uten å investere mer penger i annonsering og dette oppnår du kun ved å forbedre utseendet og utforming av websidene dine. Overraskende nok er dette ukjent for 99% av de bedrifter som driver online og dette kan faktisk være forskjellen mellom å ha en nettside og ha en nettside genererer inntekter og tilfører nye kunder til deg via internett. 

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.