Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Hvordan å få til en annonsekampanje på Facebook?

0 976

Mange salongeiere utnytter ikke den muligheten Facebook gir dem gjennom reklame som kan skreddersys for å målrette mot bestemte kundesegmenter i sitt lokale område. Årsaken kan meget vel være at de rett og slett ikke vet hvordan man lager en kampanje.

I denne artikkelen finner du en veldig fin video som er litt over 1 time lang, men den er verdt å se på for å lære hvordan du bruker Facebook-annonser og inkluderer den tekniske delen. I senere artikler vil vi fortelle deg litt mer om hvordan du lager vellykkede facebook-annonser, som det første trinnet bør være å lære å bruke facebook-annonsesystemet.

Forvent ikke at du blir en ekspert på bare 1 time. Se og lær og kom tilbake for mer ettersom vi legger til flere artikler om hvordan du skal lykkes i markedsføring.

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.