Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Leksjon 7 – Google og nøkkelord

0 915

Hvis det er et bestemt søkeord du ønsker å bli høyt rangert etter, bør du ha dette søkeordet i:

  • Tittelen på artikkelen og i overskriften tekst: H1, H2 osv
  • Bruk den i fet skrift
  • Bruk den i brødteksten i artikkelenvær forsiktig med å bruke ordet for mange ganger ettersom det vil se unaturlig ut og du vil bli straffet av Google på grunn av at de har sin algoritme fokusert på å få ekte og verdifullt materiale, derfor bør du ikke inkludere det som gjør at teksten ser dum eller unaturlig ut. Skriv på en smart måte samtidig som du tenker på hvordan du vil at brukeren skal finne deg, hvilke ord tror du de bruker og hvordan? Hva gjør du når du leter etter lignende tjenester?

Ringdal Marketing
Fjellhamarveien 52
1472 Fjellhamar Lørenskog
Norge

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.