Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Taper du inntekter pga websiden din?

Website Connetion Internet Technology Network Concept
0 963

Mange er ikke klar over hvor viktig det er å ha gode og vel fungerende websider i dag. Veldig mange driver og lager egne websider hvor det er helt klart at den websiden ikke ser bra ut og skriker ut til forbruker at den er hjemmelagd.

Det finnes faktisk statistisk fakta på det:

Det er viktig for deg hvordan websiden til klinikken, salongen ser ut. Du blir dømt ut fra websiden, vare seg du liker det eller ikke. [ut_single_quote author=»Adobe» avatar=»http://magasin.salon.no/wp-content/uploads/2015/02/maria-hrefna-ringdal.jpg»] 38% går bort fra en webside hvis design, layout eller bilder er ikke attraktiv 39% går bort fra en webside hvis den lastes opp sakte [/ut_single_quote] Slik er det bare.

Websiden din er det første som møter nye kunder i dag. Alle bruker ipad, iphone og pc og alle leter etter informasjon på internett.

Er du klar over at websiden din MÅ være responsiv. Dvs at den må være designet slik at de som bruker ipad og iphones må lett kunne lese den og bruke den. Hvis ikke så taper du kunder.

Jeg driver veldig mange websider og 97% av mine kunder bruker ipads/iphones. Hvis ikke jeg fokuserte på å lage informasjon lett-tilgjengelig for dem ville jeg tapt stort.

Det finnes utrolig mange store bedrifter der ute som og ikke tenker på høy oppløsning på bilder som vises på nett.

For eksempel hvis man går inn på sider til noen av de store kosmetikkjedene da er bilder på Ipad helt grusomme og ser veldig dårlig ut. At man ikke er klar over at man kommer til å tape penger på det.

Jeg har pr i dag kun sett 2 stk av de store kosmetikk og parfymeselgerne på nett bruke god oppløsning slik bilder vises bra på ipad og de to er Amazon og Sephora.

Ikke overraskende at Amazon som har vært med fra internettets fødsel, følger godt med og de vet å bruke statistikk de får inn.

Sephora er og flink med dette og det viser seg i at de troner øverst på Google i disse dager når man leter etter kosmetikk på nett, mon tro hvorfor?

Jo ikke alle er klare over at det å sette opp en webside er ikke bare å «sette opp en webside», det er så mye mer enn det.

Hvis du ønsker å se bra ut på nett så bør du bruke profesjonell hjelp hvis du ikke allerede har det som må til for å få websiden din vakker og funksjonell.

Ringdal Marketing tilbyr hjelp til dem som ønsker å sette opp en webside, men det er ikke gratis og vi tar prosjekt som koster fra kroner 10.000. Det koster å få opp en flott webside og ingen bør undervurdere hvor viktig det er, fordi det er bare slik i dag at man klarer ikke å få til noe salg hvis man ikke er på nett og ikke har gjort den virtuelle døren til huset, attraktiv og tillitsvekkende.

 

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.