Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Mikronål med hyaluronsyre gir effekt!

0 936

Målgruppe

Passer for personer over 25 år og alle hudtyper. Spesielt anbefalt for tørr hud som krever regenerering, strukturelle rynker og uttrykkslinjer, etter vekttap for å styrke huden og for å forbedre dens smidighet. Supplerende til estetisk medisinsk behandling, og noen ganger før en spesiell anledning.

Hva gjør behandlingen

Behandlingen glatter ut huden og reduserer rynker med intensiv fuktighets behandling og etterfyller underskuddet av vann i hornlaget i epidermis som beskytter huden mot tørrhet og gir bedre hudtetthet og struktur. Dette nærer og regenererer huden samt forebygger hudens aldringsprosess og reduserer tegn på tretthet og stress.

Anbefalinger

Påfør på ansikt, hals og bryst med en serie på 6-8 behandlinger. To ganger i uken er i utgangspunktet anbefalt, deretter en gang i måneden for å forlenge behandlingseffekten.

Behandlingsutstyr

Ultralyd ( Sonophoresis ) • Iontophoresis • Mikronål

Anbefalt behandlingsmetode – kan også med fordel brukes i mikronålbehandling. Les mer om hvordan å utføre mikronålbehandling her.

Fase I – Fjerning av sminke

Fjern øye og leppe sminke. Rens ansikt, hals og bryst med «Satin Make- up remover Milk». Balanser huden med Satin Gel Toner.

Fase II – Skånsom rensing

Påfør «Enzymatisk Face Scrub» på behandlingsområdet og la den virke i ca 10 minutter. Skyll deretter av skrubben med lunkent vann og tørk huden forsiktig.

Fase III – Regenerering og avslapping

«Hyaluronsyre Serum» påføres ren hud. Dette masseres forsiktig inn i huden manuelt, eller ved hjelp av ultralyd for å styrke effekten. I tillegg kan det gjøres ansikt, hals og bryst massasje med «kaviar krem».

Fase IV – Behandling 

Etter at serum er påført brukes «Hyaluronic Eye Pads». Forbered Algemaske med hyaluronsyre (2,5 deler pulver per tre deler mineralvann). Dekk til ansiktet og halsen. «Hyaluronic Hydrogel» Ansiktsmasken kan brukes i stedet for algemasken, men for å forsterke effekten ved okklusjon, anbefales det å bruke Algemasken. La den virke i 20 minutter og deretter fjern masken. Påfør Anti-rynke masken med hyaluronsyre, og la den stå på for å absorbere.

Fase V – Pleie

Fjern overflødig maske og påfør «Wrinkle Nano filler» rundt øynene. Påfør antirynke krem med hyaluronsyre på resten av ansiktet, hals og bryst, la den absorbere inn i huden og bruk «Cashmere Fluid» som avsluttende behandling.

Fase VI – Hjemmepleie 

HOME CARE Anti-wrinkle cream with hyaluronic acid SPF 15

EXCLUSIVE HOME CARE Eye cream

Produkter til behandling finner du her.

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.