Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen
0 934

Har du arbeidet med mikronål på din salong?  Visste du at enkelte klinikker tar over 3000 kroner for en behandlingstime?  Det mener vi er kanskje litt i overkanten av hva en bør ta men husk da at denne behandlingen kan omfatte en risiko hvis du ikke vet hva du driver med.  Når du perforerer huden slik at den bløder så skal du virkelig holde tunga rett i munn og du skal ha alt som hetter hygiene og sikkerhet for deg og kunde på rett plass.

Mikronål er en behandling som kan medføre risiko for deg og kunde hvis du ikke opptrer korrekt og ansvarlig i behandlingsprosessen.

Salon.no kan tilby produktpresentasjon hvor du kan se hvordan vi bruker mikronål, noe som kan være særdeles gunstig for salongen din hvis du vil fokusere på å gi kunden best mulig pleie for huden.  Jo, fordi mikronål gir fantastisk gode resultat til hudforbedringer.  Ikke bare vil hyperpigmentasjon bli betydelig forbedret – eller forsvinne, uten hvis du får inn en kunde som feks har fått huden sin ødelagt av mange små aknearr, så har vi fantastisk god erfaring fra slike behandlinger – hvor kundens hud blir silkemyk og vakker allerede etter 4 behandlinger.

Ja – dine kunder vil takke deg hvis du setter igang med mikronålbehandlinger.  Uansett, så skal du ikke gjøre det hvis du ikke har gjennomgått info om hvordan å gjøre – meget nøye. Dette er en prosess du skal være 100% sikker på før du setter igang.

Husk at en mikronålbehandling kan ikke bare brukes i ansikt uten den kan også med stor fordel brukes på kropp, feks på strekkmerker – både hos kvinner og menn.  Det er feks typisk at menn kan ha fått strekkmerker over rygg, og da kan det være attraktivt og prøve å få vekk de strekkmerken slik en ikke skal på stranden med render på ryggen!  Det samme gjelder oss kvinner, vi hater å vise frem våre strekkmerker til tross halvdelen av oss har fått de.

Med andre ord, det finnes et stort marked derute, som kan få store fordeler av å bruke mikronål.  Husk bare at kunden må ta inntill 6 behandlinger for å få gode resultat.  Noen få ganger rekker det med færre behandlinger, men vår erfaring har vist at omtrent 6 behandlinger pluss minus er det som må til.

Salon.no ønsker å tilby produktpresentasjon for de som er interessert. Produktpresentasjon er helt gratis.  Interesserte kan melde seg på ved å sende mail.

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.