Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Har du klart å få til julestemning i salongen?

0 705

Har du klart å få dine kunder i julestemning?  Tenner du lys, setter du frem pepperkaker eller røde økologiske epler, eller har du satt frem julepynt på salongen?

Nå har Norsk juleindeks historiens første nasjonale måling av julestemning. Ja, måling av julestemning.  Morsomt ikke sant?  Tjenesten er levert av MatPrat i samarbeid med Opinion, Google, Retriever og Tidal.

Hos Norsk juleindeks kan du se målinger på julestemning på landsbasis.  Akkurat nå som jeg skriver disse ord er det mest julestemning blant kvinner og folk nordfra.

Jeg må le litt og sant å si kryper det litt julestemning inn her og av alt det prat om julestemning og folk i julestemning.  Jeg håper det gjør det hos deg og.

Husk også at hvis du er flink å få inn julestemning på salongen da vil du antakelig også ha lettere for å selge produkter og gaver kunder skal gi til sine nære og kjære til jul. Vi som driver forretning må ha det i bakhodet.

Pass bare på at du ikke lar julen stresse deg. Kos deg med jul, la kundene dine kose seg hos deg og la dekorasjoner eller det du velger å bruke for å minne på jul få kunden i julestemning uten at stresset følger med.

 

 

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.