Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Pokemon utenfor salongen ?

0 746

Jo det er nok mange som har hørt om Pokemon de siste ukene.  Pokemen feber har tatt fatt i folket og det er ikke bare ungdom som springer rundt og leter etter Pokemons. Det er unge og gamle, kvinner og menn og det de har fått ut av det er en god gåtur og det er jo fantastisk at man spiller på den måten istedenfor å hele tiden sitte inn klistret til en skjerm.

Pokémon kampanje på salongen
Pokémon kampanje på salongen

Jo en del har fått trim og har det gøy i sin jakt på Pokemons, men har du tenkt på at du kan faktisk tjene en slant på det du og? Hvis du driver en salong og har hatt Pokemon besøkere utenfor da vil du kunne dra nytte av det.  Du kan ha ett spesialtilbud for Pokemon jaktere.

Visste du at du kan downloade appen selv og så kan du legge ut en «lure» utenfor din salong? Det koster noen få kroner og er verdt det pga da vil du få inn folk til salongen, som primært er ute etter en Pokémon men blir fanget av flotte tilbud du kan lage for alle Pokémonspillere.

Dra nytte av Pokémon nå mens den fremdeles er populær og gå ikke glipp av mulighetene.

Selv har jeg Pokemon besøkere hvert minutt hele dagen og jo det har blitt en del søppel rundt døren men jeg har jo innsett at dette kan man jo og bruke til sin fordel hvis man er kreativ.

  • Lag spesial rabatt for alle nye kunder som går forbi og bruker Pokémon Go.
  • Lag en kampanje på sosial media for alle som følger siden din og la dem vite om din nye Pokemon kampanje
  • Lag et tilbud til alle de som deler sin Pokémon aktivitet ved din salong i sosial media. Feks for hvert bilde de deler da kan du gi 10% rabatt på varer eller tjenester
  • Lag en vervekampanje, for de som kommer inn gjennom Pokémon og tar med en venn som handler eller booker tjenester hos deg
  • Lag ett skilt utenfor og la alle vite at her finnes det en Pokémon
Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.