Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

3D bryn, helt klart en ny trend

0 858

Jeg har tidligere skrevet om øyenbryn og det jeg mener at færreste av behandlere der ute vet hvordan å virkelig få det til med øyenbryn.  Jeg har selv hatt mange terapeuter i jobb og jeg mener selv at fleste av dem var ikke i stand til å forme bryn slik jeg helst ville ønsket og jeg mener det er på tide at man nå tar dette litt alvorlig. Jo hudpleiere flest kan få bryn litt finere, men å virkelig trå til og gjøre forskjell det har de faktisk problemer med.

Øyenbryn kan gi en dramatisk forandring til det bedre hos oss som ikke har øyenbryn til å skryte av.  Jo store ord men jeg står for det jeg sier.  Jeg ville ønsket at flere i bransjen tok dette på alvor og forstod at ikke bare er dette en ny trend men det er også noe som vil kunne gi dem god ekstrainntekt i forhold til dagens inntekt hvis man tok ett tak her.

For å nevne ett eksempel på salong som virkelig har tatt tak og kan sitt fag vil jeg peke på Brow Rehab Salons.  Det er nok å se på deres webside for å skjønne at dette er fagfolk.

Brow Rehab Salons tilbyr såkalt 3d brow building eller 3d øyenbryn.  Det er en teknikk som foregår ikke helt ulikt vippeekstensjon og da bruker man «vipper» eller øyenbrynshår som man rett og slett limer på eksisterende og eller rett på huden.  Nå har jeg ikke det fra dem som driver Brow Rehab Salons uten fra en som har vært på ett slikt kurs.

Hvis du tror dette kunne vært noe for deg, da har vi i hvert fall material du kan handle, fordi du trenger alt du tidligere har for vippeekstensjon i tillegg til «øyenbrynshår» og vi selger alt dette på www.salon.no.

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.