Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen
0 830

Jeg blir kontaktet av mange kunder som ønsker at jeg skal hjelpe til med markedsføringen. Jo det kunne jeg ha gjort men det koster såpass mye for dem at jeg skal bruke tid på det istedenfor noe annet som er mer lukrativt at jeg kan ikke med hjertet på rett plass tilby tjenester som vil koste dem for mye.

Istedenfor vil jeg nå gi tips i en rekke artikler, om hvordan man kan nå ut til kunden.

Det er ikke lett, særlig nå som vi har en verden full av terapeuter i alle retninger. Det begynner å bli tett i Norge med hudpleiesalonger og det var kanskje på tide ettersom det er mye tettere mellom hudpleiesalonger i veldig mange andre land enn i Norge. Det har ikke vært like stor tradisjon at den typiske norske kvinnen bruker slike tjenester veldig hyppig.

Hvis man går til USA, Italia, Spania og mange andre land da vil man kjapt finne ut at her går man mye oftere på salongen enn hva vi pleier her i Norge.

For moro skyld så har vi en link til ett kart som viser hvor mange salonger finnes på kartet.  Prøv å zoome ut og inn på kartet og zoom inn på steder som UK og USA for betegnelsen for salong er beauty salon som jeg har lagt inn på linken.  Da vil du se fryktelig mange salonger i forhold til Norge.  Du kan også forandre på søket og skrive hudpleie:

https://www.google.no/maps/search/beauty+salon/@52.1523192,6.2837846,5z

Du kan også forandre på søket og lete etter ordet hudpleie istedenfor beauty salon, da vil du se at her i Norge har vi veldig få hudpleiesalonger i forhold til omverdenen:

https://www.google.no/maps/search/hudpleie/@59.4189607,7.425765,6.5z

Og verre eller skal jeg si bedre blir det?  Tetthet av salonger i Norge øker stadig. Vi på Salon.no selger varer til mange nye aktører hver eneste uke.  Det skulle ikke forundre meg at det ble startet mange nye salonger hver eneste dag i Norge i dag.

Dette gjør at man vil nå i fremtiden og har kanskje begynt å ane at konkurransen nå er tøffere enn noen gang før og verre blir det.  Alle som driver i bransjen må nå begynne å tenke nytt.  Tenke kreativt og ha full fokus på kvalitet.

Jeg skal legge inn en rekke artikler de neste ukene og månedene og gi en opplæring i hva som går an å gjøre for å nå ut til kundene, for å bli sett og for å beholde dem du har fått.

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.