Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Hvordan å markedsføre smart i skjønnhetsbransjen

0 791

Jo det kan være smart å tilby lave priser helt i starten når du ikke har etablert deg. Men det er ikke så lurt å være den som jakter kunder hele tiden med tilbud. Når du har fått en database som er rimelig stor da bør du ha lært at du kan ikke leve av å tilby lave priser hele tiden.

Da er det kvalitet og målbevisst markedsføring som gjelder. Du må tenke profitt.

Du må tenke på at de kunder du allerede har fått inn er de som du skal holde tett i.  Jo, hvordan det? Med høy kvalitet så klart. Det sier seg selv.

Se for deg selv. Finnes ikke det en terapeut som har utført arbeidet med så stor omhu og av så høy kvalitet at du heller betaler 1000 kroner for å gå til henne enn det å få en annen behandling hos en ukjent til 500 kroner ? Det er nemlig slik at kundene vil alltid ønske å komme tilbake til den som de har virkelig likt.

Det du må passe på i tillegg til det er å aldri la en kunde gå ut fra deg uten å ha full informasjon om følgende:

 • epost-adresse
 • mobilnummer
 • fødselsdato
 • hvordan hørte de om deg
 • kategoriser kunden

Jo du kan bruke ovenstående informasjon til din fordel. Men kategorisere kunden? Jo, det er fornuftig av mange grunner. Du bør lage kategorier for kundene dine for å kunne lage målrettet kampanje for hver kategori.  Kategorier kan for eksempel se slik ut:

 • student
 • ung profesjonell
 • ung profesjonell mor
 • ung hjemmeværende mor
 • eldre kunde som vil like antiage behandlinger
 • kunde som møter på massasje
 • kunde som møter på hårfjerning
 • kunde som pleier å kjøpe produkter

og så videre.  Slik kan du dra nytte av en god del informasjon som vil hjelpe deg å lage fornuftige kampanjer, ved å ha et flott system med god oversikt over dine kunder hvor du kjenner til deres bakgrunn.  Med fornuftig kampanje da slipper du hodepine som å alltid gi lavest pris når du sender ut tilbud.

Deretter er det opptil til egen fantasi og kreative evner å finne ut av hvordan kan du lokke hver gruppe hver og en av dine kategorier inn til salongen igjen? Det er faktisk ikke så vanskelig og resultatet blir at du sitter igjen med høyere resultat for din innsats.

Lykke til !

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.