Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Online bookingsystem og nye muligheter

0 879

Online betalinger for bookinger fra kunder

Folk er vanedyr og du er nok ikke noe unntak.  Du er vant til å ta hånd om ting på en spesiell måte og du liker det. Det du muligens ikke tenker på er hvor mye lettere livet ditt kunne blitt hvis du lot en del av dine handlinger bli tatt hånd om av din egen kunde.

Hvordan hadde det vært å legge til en ny mulighet i hvordan du betjener dine kunder? Hva med å ta imot betalinger direkte online når de booker behandlingen? Det medbringer en rekke fordeler:

  • Du trenger ikke å bruke tid på å ta imot betalinger
  • Du trenger ikke å bruke tid på no-show med hensyn til å hente inn betaling for dem som ikke møter opp
  • Du får ikke problemer med dem som har glemt kortet hjemme og så aldri gjør opp for seg, for hvem har ikke fått inn slike kunder?
  • Til syvende og sist, du sparer tid på resepsjon og regnskap for alt er jo allerede blitt elektronisk

Hvordan hadde det vært å ha et slikt system? Jo det hadde nok vært fornuftig.

For å gjøre livet ditt enda enklere da hadde det jo vært enda mer attraktivt hvis du kunne selge varer online via ditt eget online bookingsystem, ikke sant? Da kan du samtidig bruke online bookingsystem for å selge varer via din webside og bruke samme system for å selge varer du har inne i butikken og ha lagerstyring på alt sammen på et sted. Du kan til og med gi kunden mulighet til å handle på forhånd og så hente varer i butikk. Slikt er faktisk allerede blitt populært i dag.

Ett bra online bookingsystem bør kunne tilby en rekke andre fordeler:

  • Godta flere betalingstyper, inkludert kontanter, kredittkort, debetkort, gavekort, og lojalitetspoeng
  • Lojalitetsprogram
  • Tilby gavekort som kan kjøpes online
  • og mange andre tradisjonelle fordeler man skal ha i et online bookingsystem

Så, hvordan du gjør du for å implementere dette for din bedrift? Og hvilke konkrete funksjoner tilbyr det? Og hvor kan du få et slikt system?

Selv om du kanskje bekymrer deg over en rekke spørsmål, da trenger dette ikke å være vanskelig.

Siden et flertall av befolkningen er allerede festet til sine telefoner 24/7, er mobil betaling en funksjon som dine kunder og ansatte vil elske. Med denne funksjonen kan du lage alle smarttelefoner eller nettbrett til en betalingsterminal med rask og pålitelig operasjon. Samtidig sender du omgående ut en e-post kvittering direkte til kundene.

Din egen nettbutikk – et attraktivt tillegg

Hva med då selge populære hår eller pleieprodukter som fort går ut av hyllene? Ved å tilby online og mobilbetalinger, kan kundene kjøpe produkter hvor som helst, når som helst, uten å faktisk reise til deg! De vil nå ha fordelen av ikke bare booke avtaler på nettet, men også å gjøre innskudd, kjøpe gavekort, og kjøpe produkter, medlemsskap, og pakker fra hvilken som helst datamaskin eller mobil enhet.

Som du kan se, en da kan et bra fungerende online betalingssystem forbedre ditt nåværende betalingssystem, spare tid for deg og samtidig gi ansatte og kunder flere muligheter og bekvemmelighet.

Men finnes det et slikt system? Som tilbyr alle disse attraktive fordelene i ett?

Jo, det gjør nemlig det og hvis du ønsker å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å implementere et slikt system så hører vi gjerne fra deg.

Salon.no tilbyr alle sine kunder gratis prøvekjøring av et slikt system i 3 måneder samtidig som vi tilbyr hjelp med markedsføring. Vi kan og tilby deg hjelp ved å implementere slikt system online og det å sette opp en webside.

Klikk her for å sende oss mail hvis du er interessert.

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.