Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Sugaring, sukkervoks for sensitiv hud

0 216

Mange av oss får inn kunder som ikke tåler vanlig voks. Vi prøver kanskje voks for sensitiv hud men den går ikke heller an å bruke. Det jeg har erfart at hjelper alle som har sensitiv hud er sukkervoks.

Sukkervoks er da likevel litt mer vanskelig å bruke.  Den skal være litt seig når du bruker den og ikke altfor flytende.  Du må trene før du blir flink, men mange som setter i gang med sukkervoks, vil ikke ha noe annet når de har fått tak i hvordan å utføre voksing med sukkervoks.

Ta en kikk på videoen ovenfor, den er lagd av Jessica en bekjent av meg.  Hun er særdeles flink med sukkervoks.

Sukkervoks er litt mer vanskelig å håndtere enn vanlig voks, men hvis du kikker på Jessica sin webside vil du lære alt du ønsker å lære i forhold til sukkervoks eller sugaring som det ofte kalles for. Du kan til og med finne video for opplæring i sugaring brasiliansk voksing. Jessica er veldig kunnskapsrik og deler så gjerne med andre.

Nedenfor finner du link til hvor du kan handle økologiske sukkervoks produkter av høy kvalitet.

Sukkervoks og tilbehør til det får du kjøpt her. Sukkervoks er noe du så absolutt bør ha som tilbud for kunder som er særdeles sensitiv. Det finnes mange av dem der ute som ikke kan ta voksing grunnet det og da er sukkervoks svaret.  Husk bare at du skal ta mer betalt for sukkervoksing ettersom råvaren er som regel mye dyrere enn vanlig voks.

 


Bli med i vår gruppe hudpleie, frisør og markedsføring og få mange gode tips, selg brukte varer, annonser og lær deg mer om markedsføring.

Har du produkter du ønsker å selge? Nå kan du åpne din egen butikk hos Salon.

Skriv et svar

X