Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Er du klar for Black Friday?

0 723

To av tre nordmenn kjenner nå til handelsfenomenet Black Friday i Norge, og aldri før har så mange bedrifter rigget seg til det som er blitt årets største handelsdag for nettbutikkene. For Norges største nettbutikk, Komplett.no, ventes en omsetning 20 ganger en normal dagsomsetning.

– I Norge har Black Friday først og fremst blitt et netthandelsfenomen. Komplett har vært med siden fenomenet dukket opp i Norge i 2010, og veksten på denne dagen har for oss ligget på 100 prosent årlig, sier Lene Iren Oen, kommersiell direktør i Komplett.

Black Friday er første fredag etter Thanksgiving, og i USA er det denne dagen som sparker i gang julehandelen. I Norge har handelsfenomenet bredt om seg de seneste årene og i en fersk undersøkelse gjennomført av Norstat på vegne av Komplett svarer hele 63 prosent av nordmenn at de kjenner til Black Friday.

– Black Friday har utviklet seg til å bli vår desidert viktigste handelsdag, og vi forventer en omsetning 20 ganger høyere enn en vanlig handelsdag, sier Oen.

Oen er heller ikke overrasket over at seks av ti nordmenn svarer at de vet hva Black Friday er ifølge en undersøkelse fra Norstat på vegne av Komplett.

– Black Friday er godt kjent for sine gode tilbud, og vi har allerede nå startet vår markedsføring. Trykket på nettbutikken på Black Friday minner om det handlegatene og kjøpesentrene opplever på lille julaften, sier Oen.

 

Du som driver salong bør tenke nøye på hva du kan gjøre Black Friday.  Black Friday faller på 27. november i år.  Forbered deg nøye ettersom du, som alle andre, kan bruke Black Friday til din fordel og øke handel og/eller kunnskap om din bedrift på denne spektakulære handledagen.

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.