Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Røyking og terapeuter

0 716

Det var en terapeut som la ett innlegg i en hudpleiegruppe på facebook for noen dager siden.

Diskusjonen gikk ut på røyking. Jo man kan ikke nekte folk arbeid på grunn av de røyker sies det, i hvert fall så vidt jeg vet.

Men…

..i bransje slik som hudpleiebransjen og alle bransjer hvor du tar hånd om mennesker da er det faktisk grusomt å være kunde hos en som har vært ute og røykt.

Jeg synes derfor at det burde vært lov å forlange at terapeuter ikke skal røyke i den tid de tar hånd om kunder, ettersom det å lukte røyk av terapeuten som gir deg hudpleie, er helt forferdelig når du ikke røyker selv.

Jeg har vært med om mange ganger at terapeuter lukter røyk og jeg har selv hatt terapeuter som røyker i jobb hos meg og kunne ikke gjøre noe med det, men jeg ba dem vennligst å passe særdeles nøye på at de ikke skulle lukte røyk når de skulle ta hånd om kundene sine.

Det hjalp ikke.  Til tross at en terapeut som røyker sier hun har vasket hendene og brukt mintpastiller eller lignende da lukter hun/han fremdeles røyk når hun/han skal ta hånd om kunden.

Jeg har gjentatte ganger fått klager fra kunder på grunn av at terapeut lukter røyk og jeg har gjentatte ganger funnet ut av at den terapeuten som røyker, er absolutt ikke klar over hvor mye det lukter for dem som ikke gjør det.

Mitt råd til alle røykende terapeuter, ikke gjør det på jobben eller slutt helt, fordi kunden din vil alltid merke det hvis vedkommende ikke røyker selv.

Noen tror også at dette gjelder bare hudterapeuter, men det gjelder faktisk alle terapeuter og faktisk frisører også, fordi det er sterk lukt av røyk og man kjenner den godt.

Den klinikk som tilbyr kundene sine røykelukt under hudpleiebehandlinger eller andre behandlinger vil garantert tape penger på det, fordi at kunde er ute etter velværefaktor i høy grad og ikke alltid få bedre hud faktor. Velværefaktor forsvinner hvis man skal lukte vond lukt under behandling.

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.