Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Frida Andersson fra På Håret avd Skøyen ble kåret til Årets Frisør 2016

0 1 101

Lørdag 6. februar var flere hundre frisører samlet i Sonja Heniesalen i Oslo Plaza for å kåre Årets Frisør 2016. Kåringen er frisørenes «Spellemannsprisen » med flere kategorier. I tillegg ble Årets Lærling, Årets Avant Garde, Årets frisørbedrift, Årets Frisørkonsern kåret og Årets Publikumpris kåret.

Her er juryens begrunnelse:

Årets Frisør 2016

Og vinneren er: Frida Andersen, På Håret Frisør AS avdeling Skøyen – OSLO

Juryens begrunnelse: Dette er helt nydelig utførte arbeider. Modellenes personlighet skinner igjennom og vibrerer med trykk. Bildene fungerer flott som en spennende historie fra start til slutt. Smart og flott gjennomført.

Frida Andersen

Årets Lærling

Historien i bildene er riktig god, og viser en «fashion attitude». Juryen likte de fargerike, vibrerende og kule uttrykkene, med god frisyrebredde. Dette ligger i ypperste klasse utført av en lærling, en som virkelig er up-and-coming.

Vinneren er: Shlomi Ruimi, Adam og Eva Frisør AS avdeling Nedre Slottsgate – OSLO

Shlomi Ruimi

Årets Avant Garde

Prisvinneren presenterer arbeider med en fremoverlent «edgy attitude». Fototeknisk er det krevende å gjennomføre, og sluttresultatet appellerte til juryen. Vinneren har lagt listen høyt, og gjennomført sitt prosjekt fra A til Å på en forbilledlig måte.

Vinneren er: Birger Løkeng, Billy’s Bumble and Bumble AS – OSLO

Birger Løkeng

Årets Hårstylist

Hårstylisten kåres etter en portefølje av arbeider i ulike medier. Juryen sier prisvinneren presenterer sterke, gjennomførte historier, med en sikker, dedikert pasjon. Vinneren utøver sitt håndverk med en klar forståelse av hva som kreves for å løfte kvalitetsbilder til redaksjonell bruk i magasiner. Flott og inspirerende.

Vinneren er: Jens Johan Wiker, Dugg AS – OSLO

Jens Johan WikerJens Johan WikerJens Johan Wiker

Årets Frisørbedrift

Det handler om ekte lidenskap, ikke bare for faget, men for en totalopplevelse for kundene. Her har man gjort tydelig valg, og vært særdeles gode på markedsføring av konseptet. At en så liten bedrift kan få til så mye er rett og slett imponerende. Her er det god sammenheng mellom ord og handling.

Vinneren er: Brødrene Fevangs Barberstue AS, Stavanger

logo fevang

Årets Frisørkonsern

Salongene i kjeden skal være «best på service og velvære», men samtidig uformelle og folkelige. Det har tydeligvis slått an. Siden starten i 1999 nærmer man seg nå 30 frisørsalonger. Det har vært jobbet mye med kontinuerlige forbedringer og konkrete mål. Slik legger man grunnlag for fortsatt vekst.

Vinneren er: Tango Frisør Hovedkontor i Porsgrunn

logo tango

Hedersprisen

Årets hederspris går til en person som har et stort engasjement for faget og for bransjen.
Vedkommende har drevet en velrenommert salong, med både faglig og driftsmessig suksess, samt vært styremedlem og laugsoldermann i sitt lokale laug.

Personen har i en årrekke inspirert frisør-Norge med sin kursvirksomhet for flere av våre leverandører, vært faglærer og bidratt til å skrive lærebøker for bransjen.

Han har også vært en god ambassadør utenfor landets grenser, og er president i Intercoiffure Norge. Hedersprisen 2016 går til Oddbjørn Jacobsen.

Om NFVB

NFVB skal være bransjens viktigste talerør og møteplass for medlemmene!

NFVB er dannet av og for medlemmene. NFVB skal arbeide for medlemmenes interesser, og utføre det medlemsbedriftene ser seg tjent med å få utført i fellesskap. Det vi arbeider for, skal også være i samfunnets interesse.

Source: MyNewsDesk

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.