Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Er du klar over hvor viktig det er med musikk på salongen?

0 695

Når jeg drev salong hadde jeg store problemer med å få terapeuter til å spille musikk på rommet.  Jo de ville helst høre på musikk som de selv likte, noen av dem i hvert fall.  Jeg hadde en terapeut hos meg som hele tiden hadde på pianoklaver toner som jeg vet noen av kundene ikke likte i det hele tatt.  Vi som gikk rundt på klinikken var også veldig lei av den musikken som klang i ganger over alt.

Jeg prøvde meg på naturlyder på venterommet men de ble ikke godt mottatt av pianoklaver terapeuten og hun sa hun følte hun måtte på do hvis hun kunne høre vanntoner.  Jo litt morsomt det, men hva med å la kunden bestemme selv? Hva med å la hver enkelt terapeut gi kunden mulighet å høre på hva de har lyst å høre på?

I tillegg å ha muligheten at hver enkelt terapeut kan velge musikk for sitt rom.

Se for deg at kunden kommer til ditt behandlingsrom og du helt enkelt kan spørre dem hva slags musikk de ønsker å høre på. Da kan du tilby kunden å laste ned en app og så kan de få tilgang til systemet hos deg og simsalabim de kan velge musikk selv.

Nå finnes det slike systemer og de er særdeles behagelig å ta i bruk.  Ingen kabler, jo fordi de er trådløse.  I og for seg må du lade dem opp av og til fordi de går på strøm. Men du trenger ikke å ha en kobling til sentralen, fordi du kobles jo opp gjennom bluetooth eller Wi-Fi.

Med SoundTouch® 10 wireless music system fra Bose kan du enkelt spille av musikk på hele salongen. Dessuten er det så lite at du kan plassere det nesten hvor som helst og streame millioner av sanger fra musikktjenester, Internett-radiostasjoner og det lagrede musikkbiblioteket ditt – og alt får fyldig lyd. Du kan til og med spille av favorittmusikken din øyeblikkelig. Det er bare å trykke på en av de seks forhåndsinnstillingene på høyttaleren eller fjernkontrollen, og så starter musikken. I tillegg kan man vurdere musikken (knapper for tommel opp eller ned) mens man lytter.

  • Spill av musikk i hele salongen – enkelt og trådløst
  • Konfigureres og kobles til Wi-Fi®-nettverket på noen få minutter
  • Gratis app som gjør telefonen om til en fjernkontroll
  • Legg til flere SoundTouch®-systemer for å spille av den samme musikken i hele salongen eller forskjellig musikk i forskjellige rom.
  • Bluetooth®-tilkobling for enda flere musikkalternativer
  • Vurder musikken (knapper for tommel opp eller ned) mens du lytter

Høres dette vanskelig ut?  Ikke problem.  Bose har lagt ut mange videoer som viser hvordan du skal gjøre. Klikk her for å handle systemet eller gå ut i Elkjøp for den kan du kjøpe der.  Klikk her for å se på video som viser hvordan du skal gjøre for å få systemet i gang.  Det beste av alt.  Systemet er ikke så dyrt og du trenger jo ikke noe annet enn kundens sin telefon med app for å spille av på rommet, eller en liten høytaler på hvert rom, en høytaler som er ikke dyr i det hele tatt.

Husk dette

Dine kunder kommer til deg for en opplevelse.  De bruker alle sanser når de opplever tjenestene og en av dem er lyd de hører.  Alle inntrykk kunden får på salongen er viktig. Sammen utgjør de en helhetsfølelse av om opplevelsen var behagelig eller ikke.  Ikke undervurder alle faktorer kunden tar inn som del av sin opplevelse av nettopp din salong. Det kan være forskjellen mellom å komme tilbake til deg eller ikke, uansett pris.

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.