Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Microneedling

882

Microneedle Penn fra Salon er en solid og et fantastisk redskap med god hastighet og mulighet for nøyaktig innstilling av nåldybde. Den fungerer best ved høy hastighet og det er viktig ikke å føre den for sakte over huden. Ved for lav hastighet på dermapennen og håndbevegelsene vil nålene nappe i huden og det vil gi mer smerte. Mine klienter har ikke hatt smerter ved denne behandlingen selv med nåldybde 2mm. Anbefaler ikke dypere enn 0,5mm under og ved siden av øynene. Skal man gå dypere tilverks andre steder enn hakeparti bør man vurdere å bruke bedøvelseskrem. Gir svært gode resulteter både på arr, kvisehud og anti-aging. Kombiner gjerne med Salons serumer etter microneedling da dette sluses rett ned til cellene og gir næring og balanse 🙂

Kommentarer er stengt, men trackbacks og pingbacks er åpne.