Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Leksjon 2 – Google og nøkkelord

0 764

DAGENS TIPS

Sist gang snakket jeg om søkeord. Jeg snakker om søkeord/nøkkelord på nytt i dag. Nøkkelord er ekstremt viktig når du skal bli rangert av Google. Nøkkelord er en del av teksten som brukes av de som ser etter dine tjenester. Når du skriver en tekst – sørg for å inkludere tekst som har nøyaktig samme ordlyd som du tror vil bli brukt av noen når de ser opp din type tjenester.

Hva vil for eksempel den som er ute etter ansiktsbehandling gjøre?  De vil søke «hudpleie».  Ikke bare vil de søke på ordet «hudpleie» uten de vil høyst sannsynlig også søke på ordet «hudpleie oslo», ja eller «hudpleie frogner» hvis det er nøyaktig der de ønsker å bruke tjenesten.  De vil ikke skrive «ansiktsbehandling med eteriske oljer».  Jo kanskje det, men sannsynligheten for at de bruker de andre søkeordene er større. Du trenger i grunn ikke noe annet enn sunt fornuft for å vite hva kunden vil lete etter for å finne nettopp din tjeneste.

Så hvis du er på et sted som ikke er så tettbebygget – kan du bruke andre ord. Det avhenger av hvordan du ønsker å begrense på søk, hvordan du søker.  Du kan alltids teste selv og se hva som ville virket for å finne deg.

Det ville selvsagt ikke noen hjelp i å skrive bare: hudpleie

Da vil du få hele norges liste over sider som inneholder ordet hudpleie.

Som du ser, så vil innsnevring på hva du skriver på siden din hjelpe. Husk det er viktig at disse ordene er også å finne på den siden du legger søkeordene til. For eksempel hvis du bruker wordpress; søkeordene er lagt til en seksjon kalt tags. Tags er nøkkelord.

Holde disse ordene i teksten på sidene dine; søkeordene som folk vil bruke til å søke etter nettstedet ditt, disse er viktig å ha som en del av materialet på sidene dine.

Søkeord og det å vite hvordan du skal bruke dem er å som å være dronning på internett.

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.