Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Hårtips i vinterkulden

0 62

Vinterkulden kan gjøre mye med håret og blant annet etterlate det tørt, krusete og svekket. Her er noen enkle tips som beskytter håret i kulden.

IKKE ut i kulden med vått hår: Om du liker å dusje om morgenen og ikke tørker håret tilstrekkelig, bør du revurdere dette. Vått eller fuktigt hår fryser nemlig veldig fort, og kan RASKT føre til brekkasje.

Maske/ balsam: Håret, lik huden, reagerer ved de store temperaturforskjellene det utsettes for. Tørt og oppvarmet innemiljø fører til at håret sliter med å opprettholde et godt og naturlig fuktighetsnivå. Endre din vanlige balsamrutine ved å kure håret med fuktighetskur oftere enn ellers i året. Det er også lurt å bruke spesiell shampoo med ekstra fuktighet/ næring i denne tørre og kalde årstiden.

Bruk ioniske og keramiskeverktøy: Stylingverktøy med keramiske plater arbeider for å trenge inn i håret jevnere og raskere, slik at du ikke trenger å utsette håret for unødvendig varme. Også ionisk ladede styling verktøy nøytraliserer elektrisk ladning av skadet hår, som i sin tur bidrar til å hindre eventuelle fremtidige skader.

Pakk inn håret: Ønsker du å være snill med håret ditt for å bevare fuktighetsnivået og glansen bør du pakke inn håret. MEN pass på hvilket materiale du pakker håret inn i . Enkelte materialer vil føre til friksjon som skaper statisk hår. Silke er definitivt det beste å pakke innhåret i for å beskytte det mot skade. Det er naturligvis ikke det varmeste, men det er ikke noe problem å bruke det som for innenfor et annet materiale.

Børste: Bruk noe ekstra penger på en god børste med naturbust, IKKE plast. Og ikke minst, vent til håret er tilstrekkelig tørt før du børster det.

 


Bli med i vår gruppe hudpleie, frisør og markedsføring og få mange gode tips, selg brukte varer, annonser og lær deg mer om markedsføring.

Har du produkter du ønsker å selge? Nå kan du åpne din egen butikk hos Salon.

Skriv et svar

X