Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Gi vinterhuden strålende glød med hjelp av vannmelon

0 736

Vannmelonens fuktighetsgivende egeneskaper kan hjelpe huden til å bli glatt og myk og kan med fordel brukes for tørr og fargeløs vinterhud.  Frukten er rik på A, B og C vitamin som hjelper til å holde huden frisk, hydrert og strålende.  Fruktsyrer i følgende oppskrift vil i tillegg fungere som peeling for huden på en mild og flott måte.  Vannmelon inneholder også Omega 6 og Omega 9 som er svært gunstig for huden.

Oljen fra vannmelonfrø er ansett meget gunstig for både kropp og hud.  Oljen taes lett opp av huden og løser opp gammel tørr overflate.

Vi har en flott oppskrift fruktpakke du kan lage selv hjemme eller bruke på salongen hvis du ønsker å gi kunden det lille ekstra:

Vannmelon maske for vintertørr hud – oppskrift

Ingredienser: (fruktpakke)

• Vannmelon: Et par skiver
• Moden banan: 1/4 kopp
• Moden papaya: 1/4 kopp
• Honning en matskje
• Saffran: 1/8 tsk
• Havregryn: 1/2 kopp

Metode:
Bland alle fruktene sammen og mos dem til en masse. Tilsett honning og la den stå en halv time. Deretter vaskes ansiktet og du sprer masken over hele ansiktet (unngå øyne og munnområde) med en pensel.  Rens masken av etter 30 min.  Hvis du blir rød i huden eller det svir skal du vaske masken av umiddelbart.  Noen personer er ømtålig for fruktsyrer.  Tørk ansikte og tillfør en toner, feks rent økologisk rosevann.

Fruktpakken vil gi huden vakker glød og du vil kjenne at den blir mykere.

Vi anbefaler at du helst bruker økologiske produkter som ikke inneholder noen form for tilsetningsstoffer.

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.