Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Få Brigitte Bardot look til nyttårsaften

0 746

Brigitte Bardot var kjent for sin ekstreme makeup. Den blonde sexbomben var en gang av de få europeiske skuespillerinner som fikk massiv medieoppmerksomhet i USA, antakelig for sin berømte makeup. Den forførende franske skjønnhetsdronningen hadde en signaturlook som ble imitert av kvinner over hele verden. Med bustete soveromshår, forførende øyne, og fulle lepper, gjorde Bardot seg market som en unektelig innflytelse i skjønnhet og mote.  Bardos øyne utstrålte i ett en følelse av uskyld og forførelse.

Nå kan også du få samme look – kikk på videoen vi fant på nettet og lag din egen forførende look til nyårsaften

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.