Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Få Brigitte Bardot look til nyttårsaften

0 86

Brigitte Bardot var kjent for sin ekstreme makeup. Den blonde sexbomben var en gang av de få europeiske skuespillerinner som fikk massiv medieoppmerksomhet i USA, antakelig for sin berømte makeup. Den forførende franske skjønnhetsdronningen hadde en signaturlook som ble imitert av kvinner over hele verden. Med bustete soveromshår, forførende øyne, og fulle lepper, gjorde Bardot seg market som en unektelig innflytelse i skjønnhet og mote.  Bardos øyne utstrålte i ett en følelse av uskyld og forførelse.

Nå kan også du få samme look – kikk på videoen vi fant på nettet og lag din egen forførende look til nyårsaften


Bli med i vår gruppe hudpleie, frisør og markedsføring og få mange gode tips, selg brukte varer, annonser og lær deg mer om markedsføring.

Har du produkter du ønsker å selge? Nå kan du åpne din egen butikk hos Salon.

Skriv et svar

X