Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Algermaske med geitemelk

896

bielenda algemaske m geitemelk

Passer for:

– alle hudtyper
– vel egnet for tørr og svært sensitiv hud.

Volym: 500 ml

Effekt

– gir optimal fukt
– regenererer og gir næring til huden
– løfter huden
– har beroligende og anti-stress egenskaper

Aktive ingredienser

Geite melkeproteiner – motvirker aldring, fukter og myker opp huden, forbedrer elastisitet og glatthet av huden, opprettholder naturlig pH, inneholder kalsium, magnesium, kalk og sink, vit. A, C og D, melkeproteiner– (har nesten de samme ingrediensene som NMF naturlig har i menneskekroppen, noe som garanterer utmerket fuktighet. Proteinene er også kjent for sine løftende egenskaper og de forbedrer hudens elastisitet og tekstur), alginat (brunalge ekstrakt) – rik kilde av proteiner, mikro- og aktroelementer og vitaminer, stimulerer cellefornyelse og bremser aldringsprosesser huden.

Hvordan å utføre behandling?

Påfør rikelig på ansiktshud etter rens, det beste er å massere inn noen dråper passende serum før masken påføres. Bland 2,5 enhet av pulveret med 3 enheter av kaldt mineralvann og rør inntill du får en jevn konsistens.
Påfør rikelig over hele ansiktet og halsen, smør gjerne over øyeparti, men forbered kunden på forhånd med å spørre om det passer. Etter flere minutter masken dannes det en tettsittende film.
Etter 20 minutter fjerne masken som ett stykke.

Obs Ikke bruk slike masker på mennesker som har klaustrofobi.

Produktet kan du kjøpe her.

Kommentarer er stengt, men trackbacks og pingbacks er åpne.