Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

mai, 2018

26mai(mai 26)10:0027(mai 27)18:00Microblading10:00 - 18:00 (27) Planlegger: Microblading Academy

Mer

Hendelse detaljer

Mastertrainer Grethe Norvoll tilbyr nå som den første i Norge landets ledende utdanning i Microblading (permanent make up)

Kurset går over 2 dager og inkluderer det du trenger for å utføre behandlingen. Avslutningsvis trener vi på ”live” modeller så snart kursdeltaker er klar for det.

Grethe Norvoll har utdanning fra de beste både fra Tyskland , Norge, England både som Linergist og permanent make up artist. Har arbeidet de siste 15 år med permanent make up. Grethe Norvoll har også lang erfaring med utdanning og kurs av permanent make up artister og har utdannet utallige i Norge. Det er også muligheter for å leie Grethe Norvoll inn til trening i privat regi i salonger , da kreves det et minimum av deltagere avhengig av hvor i landet det er.

Microblanding er den nyeste trenden innen permanent make up og gir et fantastisk resultat av forming av bryn. Selv om det ser ut som samme type behandling som permanent make up med maskin er det stor forskjell på vanlig permanent make up og microblading. Det er en helt annerledes teknikk.

For å utføre profesjonelle microblading teknikker må det innøves spesielle teknikker som du bare kan tilegne deg via opplæring av proffesjonelle. Microblading gir fantastisk naturlige tynne hårpåtegninger på bryn. Metoden krever mye trening på spesielle trenings utstyr. Mye av metoden er selve beveglesen av pennen og nålen for å få de rette kurvene og formene.

For å være klar for å trene på ”live” modeller krever det at studenten behersker teknikken på trenings utstyret. Spesiellt de som er helt fersk innen permanent make up vil det kreves lang trening. Men dette gjelder også de som har arbeidet i mange år. Gode resultater kommer bare som et resultat av trening og atter trening. Behandlingstiden er også kortet ned til ca halve tiden av vanlig utøvelse av permanent make up time.

En student skal vise kunnskap i:
• Naturlig fart på bevegelsen
• Symmetri
• Kalkulerende beregnelse hvordan hårene tegnes på.
• Opptegning av bryn
• Farge teori/valg
• Innfylling av farge

Målgruppe for kurset

Alle som liker å jobbe med design og mennesker

Kursmateriell

Det følger med et startkit som tilsvarer kr.5385,-
Innhold:
– 5 Pigmentflasker (Kolorsource)
– 5 Penner
– 40 Nåler/Blades
– 5 Treningsskinn
– 50 Fargekopper
– 1 Koppholder for fargene
– 2 Spesialblyanter for oppmåling
– 1 Brynmåleinstrument

Eksamen / sertifisering

Kursbevis utdeles etter ferdig utført kurs.
Diplom blir uttdelt når kursdeltager behersker metoden fordi denne metoden er ikke en teori, men en praktisk metode.

Diplom i denne utdannelsen skal sette en standard for det Norske markedet innen microblading.

Uttalelser

-Britt Kareliussen McKie

Vil du lære MB skikkelig? Vil du ha grundig og god oppfølging i etterkant? En dyktig og engasjert kursleder? Da kan du tikke av alle boksene her! Tusen takk Grethe og Microblading Academy for fantastisk kurs og opplevelse

-Wiivja-Elisabeth Sverdrup
-Supert kurs, med ei flott dame! Tydelig pedagogisk tilnærming, med et godt faglig innhold. Veldig fornøyd

-Mette Tangen Nilssen
-Tusen takk til Grethe for et fantastisk kurs i helgen. Hun er veldig dyktig både i faget Miroblading og som tålmodig kursleder.

Dette er noen av anmeldelsene vi har fått, ønsker du å se flere gå gjerne inn på vår Facebookside “microblading academy norway”

Tid

26 (Lørdag) 10:00 - 27 (Søndag) 18:00

Sted

Pålogging krevd for å se informasjonen Logg inn

Planlegger

Microblading Academy[email protected] Kinoveien 4, 1337 Sandvika

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

X