Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Hva er oksygen ansiktsbehandling ?

oksygenbehandling
0 1 351

Dette er kanskje noen av de mest spennende behandlingene du kan legge til på menyen i dag.

Med oksygenbehandling kan du bruke høyteknologi for å få ingredienser lenger ned i hudlag. Med fancy oksygenmaskiner kan hjelpe kunden en kortvei til en glødende vakker og frisk hud. Dette er behandlingen kjendisene sverger til.

Oksygen-ansiktsbehandling tilbys ofte innen medisinske miljøer, Du bør ikke forvente de samme tilleggene du ville få med en vanlig ansiktsbehandling. Det er ingen aromaterapi, ingen ansiktsmassasje, ingen ritualistisk behandling ellers som du får for eksempel på et luksuriøst spa. Det er en mye mer «ikke noe tull» og resultatorientert tilnærming.

Vanligvis vil du få huden eksfoliert på noen måte først. Da vil behandler analysere huden din for å bestemme hvilken infusjon som passer best for deg. Dette er den nye innovasjonen mot tidligere versjon av behandlingen hvor man brukte 1 type serum til alle.

Det finnes mange flotte behandlingsalternativer, hvert serum med en målrettet blanding av hyaluronsyre, kollagen, antioksidanter, peptider og / eller vitaminer:

Behandlingen reduserer fine linjer og rynker samtidig som den generelle hydratiseringen av huden økes.
Behandlingen hjelper ujevn hudtone til å se lysere og mer glødende ut. Den beroliger akne mens du gjenoppretter fuktighetsbalansen og forsvarer mot fremtidige utbrudd.

Du kan til og med bruke et nålefritt botoksalternativ gjennom spesiell serum brukt i oksygenbehandlingen.
Den viktigste ingrediensen er egentlig hyaluronsyre, et molekyl som finnes naturlig i huden vår (og er også stoffet i de fleste injiserbare fyllstoffer); den tiltrekker og binder fuktighet, og hjelper dermed huden å se fastere og mer hydrert ut.

Infusjonen som passer din hud blir først sprøytet på huden din, og deretter blir oksygen levert via en ventilhåndtak som ser slik ut:

Oksygenbehandling – håndstykke

 

Enheten som «ligner på en sminkepistol hos en makeup artist», gir en kontinuerlig strøm av 90 til 95 prosent rent oksygen under hyperbarisk trykk (sammenlignet med 18 til 21 prosent naturlig i vårt miljø). Dette øker absorpsjonen av serum, slik at du teoretisk får mer nytte av ingrediensene. Oksygen er også naturlig antibakteriell og har en avkjølende, beroligende effekt.

Selve oksygenmaskinen ser slik ut:

Infusjonen føles som en blast av kald luft på huden, med et lite trykk, og er ikke smertefull eller ubehagelig på noen måte. Når estetikeren langsomt gjør sin vei rundt hele ansiktet ditt med pistolen, får du en av deres serum og / eller krem på toppen.

Hele prosessen tar omtrent 30-60 minutter, og du kan også kjøpe produkter for å opprettholde dine resultater hjemme.

Ampuller mot couperose

Hyaluronsyre ampuller

Vitamin kokteil

Kollagen ampuller

Det berømte snegleserum

Facelift serum (botokslignende)

PÅ SALG AKKURAT NÅ: Selve oksygenmaskinen kan du handle hos Salon Norge:

 

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.