Salon Magasin
Alt for skjønnhetsbransjen

Nå er tid for hårfjerning og pedikyr i henhold til Google

0 708

Artikkelforfatter har drevet stor klinikk før i tiden. Det jeg merket var at fleste klinikker stengte over sommertid. Klinikken hos meg, hvor jeg hadde 16 mann i arbeid, hadde derimot fullt opp over sommertid. Det var en trend hvert år hvordan arbeid fordelte seg over året.

Kartet nedenfor kan vise ca hvordan arbeidsmengden var fordelt over året.

Når det gjelder hårfjerning og pedikyr da var det slik at pedikyr var noe som aller flest brukte kun rett før sommeren og i sommerstart, ellers var det en type behandling fleste brukte lite tid og penger på. Hvis vi ser på Google Trends da kan dette faktisk stemme:

Her leter man mest etter pedikyr i starten av sommeren. Det får en til å tro at man mener det er fint å gjøre seg flott på tærne helt i starten av sommeren og så lar man det skli utover året. Dette er helt i tråd med den erfaring vi hadde av salg på tjenester på klinikken jeg drev.

Når det gjelder hårfjerning da var den det mest lukrative vi holdt på med ettersom det var mest å gjøre innen hårfjerning dagen inn og dagen ut hele året, men da var vi en klinikk som hadde spesialisert seg på intimvoksing og den var populær.

Men vi merket da likevel at hårfjerning under armer, legger og lår ble mye mer populær akkurat rett før sommer og i sommerstart, helt likt pedikyr. Dette er en trend Google Trends også viser. Fleste leter etter hårfjerning helt i starten av sommeren.

Dette betyr at dere som driver klinikk bør være klare nå. Det er nå du kan tjene mest på pedikyr og hårfjerning og hvis du er smart da passer du på samtidig og tilbyr topp tjenester innen intim-hårfjerning, eller brasiliansk slik den pleier å kalles for. Da vil du bygge opp forretning du kan tjene godt på hele året.

Men ikke for et sekund tro at det tradisjonelt er mindre å gjøre om sommeren. Hvis du bare vil, da er høysesong sommeren og du vil aldri få mer å gjøre enn nettopp da.

Så hvis du trenger alt til hårfjerning og fotpleie da får du det hos Salon. Vi er klar for sesongen og har det vi selger mye av, på lager i Norge.

 

 

 

Skriv et svar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.