DEL

Salon.no søker de som er interessert i å drive egen fysisk Salon.no butikk.

Konseptet er slik at det ville passe ypperlig for 2 å samarbeide om det.

Du som drifter en salon butikk vil ha mulighet å tilby ditt nærområde veldig gode produkter til veldig god pris og ha mulighet for å tjene godt på det selv samtidig.

Vi søker de som kan betjene følgende områder men er åpne for diskusjon hvis du feks er i utkanten eller nærhet til disse. Det som er viktig er at du kan tilby lokaler på ca 100-150 kvm – for å fremheve varer i din egen fysiske butikk.

Vi søker deg som kan betjene følgende tettsteder:

FREDRIKSTAD

DRAMMEN

PORSGRUNN

KRISTIANSAND

STAVANGER

HAUGESUND

BERGEN

ÅLESUND

TRONDHEIM

BODØ

TROMSØ

Hvis du er interessert vennligst send epost til Salon.no med informasjon om hva slags lokaler du kan tilby, samt hva slags erfaring og bakgrunn du har. Du kan også ta kontakt med oss direkte gjennom vår chat på vår webside www.salon.no

Vi gjør oppmerksom på at våre varer selges til flere enn skjønnhetsbransjen og vi har tenkt å åpne for salg til privatkunder så fremt det er produkter som ikke skal brukes av profesjonelle. Dette vil gi deg økt mulighet til inntekt.

Du som vår kontakt vil få støtte av oss i forhold til markedsføring av konseptet i ditt nærområde.

Du får mange gode tips og nyttig hjelp når du blir medlem av vår facebook gruppe. Klikk her for å bli med. I gruppen kan du også selge brukte varer og markedsføre nye varer til profesjonelle i bransjen. Gruppen er ikke ment for å markedsføre varer mot privatpersoner. Hvis du ønsker å markedsføre varer mot privatpersoner gjennom oss da kan du sende oss mail.

INGEN KOMMENTARER