Vet du hvordan å forme øyenbryn

1086
0
DEL

Når jeg drev klinikk hadde jeg mange terapeuter i jobb hos meg.  Det jeg merket gang på gang var at mine terapeuter var ikke flinke med makeup.  De visste heller ikke hvordan å forme øyenbryn.

Jeg har en misstanke om at det finnes veldig mange terapeuter der ute som ikke vet hvordan å forme bryn.  Jo det finnes nok de aller fleste som har lært seg å plukke øyenbryn på skolen, men å ha en god kunnskap i hvordan å forme øyenbryn, det tror jeg neppe.  I hvert fall har jeg sett den ene terapeuten etter den andre uten å klare jobben.

Det å forme øyenbryn er kunst. Klarer du å få det til, vil du få kunder som blir mye mer fornøyd ettersom bryn spiller en veldig stor rolle med hensyn til hvordan du ser ut og hvor flott kunden opplever at hun ser ut.  Bryn er kjempeviktig.  Lær deg å forme!

Se hvor flink Fred Hamelten er til å forme bryn. Helt nydelig. Det er nok mange som kan lære ett og annet fra ham.

Du får mange gode tips og nyttig hjelp når du blir medlem av vår facebook gruppe. Klikk her for å bli med. I gruppen kan du også selge brukte varer og markedsføre nye varer til profesjonelle i bransjen. Gruppen er ikke ment for å markedsføre varer mot privatpersoner. Hvis du ønsker å markedsføre varer mot privatpersoner gjennom oss da kan du sende oss mail.

INGEN KOMMENTARER