DEL

Vi selger stort utvalg av benkepapir hos salon.no men den aller mest populære må vi skryte av.  Det er vliselin (fliselin) benkepapir som er litt gjennomsynlig og veldig elegant.

Vliselin benkepapir er mykt og fleksibelt og oppleves deilig mot huden. Dette er et produkt som gjør håndkle på benken din elegant hvor du har en dus fargetone gjennom benkepapiret og det gir en elegant nyanse for behandlingsrommet.

Vi anbefaler vliselin benkepapir og er sikker på at du vil bli fornøyd med den.

Du finner vliselin benkepapir her.

Du får mange gode tips og nyttig hjelp når du blir medlem av vår facebook gruppe. Klikk her for å bli med. I gruppen kan du også selge brukte varer og markedsføre nye varer til profesjonelle i bransjen. Gruppen er ikke ment for å markedsføre varer mot privatpersoner. Hvis du ønsker å markedsføre varer mot privatpersoner gjennom oss da kan du sende oss mail.

Besøk oss i butikke på Lørenskog hvor vi selger forbruksvarer, kosmetikk, utstyr og apparater innen skjønnhetsbransjen. Vi har åpent fra klokken 10.00 - 16.00 mandag - fredag. Vi er kun 10 min kjøring fra Oslo, 5 min kjøring fra Lillestrøm og Strømmen. Klikk her for å se hvordan å finne frem.

INGEN KOMMENTARER