DEL

Jeg ser gjentatte ganger spørsmål online om hva slags bookingsystem man burde velge og jeg har selv vært og undersøkt utrolig mange systemer.  Jo jeg har undersøkt de aller fleste dere kan tenke på for jeg har antakelig testet hundrevis med systemer igjennom tiden.

Jeg liker å sette opp pris mot funksjon og det finnes mange gode systemer der ute som er greie men det virker å være slik at det er alltid fordel med ett og ulempe med ett annet og til syvende og sist går man for den som inkluderer det som er viktig for en.

Det jeg mener er de aller viktigste punktene i ett godt system er følgende:

  • online booking – så klart
  • social login knyttet med social markedsføring
  • mulighet til online betaling delvis eller helt
  • mulighet til å kunne markedsføre via sms
  • mulighet til å kunne markedsføre via profesjonell epost tjeneste hvor det er lett å sette opp profesjonelle epost maler (ikke alle er rocket scientists på IT)
  • mulighet til å sette opp ett lojalitetsprogram
  • bør inkludere ett system for salg av varer i butikk
  • bør inkludere ett system for salg av varer online koblet opp mot lager i butikk
  • bør kunne inkludere at ansatte skal ha provisjon av tjenester utført og/eller produkter solgt
  • system bør ha mulighet til å ha delt fakturafunksjon ettersom mange salonger leier ut rom eller stol og da bør de som leier selv fakturere sine egne tjenester. Hvor man har felles resepsjon blir det ekstra viktig med slik funksjon ettersom alle skal bruke samme pc/system for å ha hånd om bookinger og betalinger fra kunder.

Hvis du er har behov for ett bra bookingssystem da hjelper jeg deg gjerne.

Jeg kan og hjelpe deg med design av en vakker og funksjonell webside og markedsføring av dine tjenester. Det jeg har opplevd som typisk er at de jeg har markedsført vil typisk få fullbookede dager i løpet av ca 6 måneder, men da snakker vi om Oslo – Akershus området men jeg har ikke testet mine kunnskaper på området andre steder i landet, men vil anta at det vil fungere likt hvis man har folketette steder, men så klart vil det alltid være begrensninger med hensyn til hvor mange bor på det sted man markesfører tjeneste i.

Klikk her for å be om tilbud på enten bookingsystem, webside-design, markedsføring eller alt samlet.

 

 

 

Du får mange gode tips og nyttig hjelp når du blir medlem av vår facebook gruppe. Klikk her for å bli med. I gruppen kan du også selge brukte varer og markedsføre nye varer til profesjonelle i bransjen. Gruppen er ikke ment for å markedsføre varer mot privatpersoner. Hvis du ønsker å markedsføre varer mot privatpersoner gjennom oss da kan du sende oss mail.

INGEN KOMMENTARER