DEL

DAGENS LEKSJON I MARKEDSFØRING. Søkeord.

På Google er søkeord konge – og riktig bruk av nøkkelord. Nøkkelord er et helt kapittel i seg selv når det gjelder å lære å bruke søkeord, og det må gjøres riktig.

Leksjon én – alltid skriv korrekt.  Google vil straffe deg hvis du for eksempel feilstaver. Du vil få lavere rangering hvis du bruker dårlig språk og har feilstaving.

En god metode for å få inn mange viktige nøkkelord på nettstedet ditt = blogging.

Kall det hva du vil – du trenger ikke å kalle det du skriver på nettsiden din for blogging. Essensen er at du holder nettstedet ditt levende og at det ikke er en «død» side som aldri forandres. Slike sider vil automatisk bli rangert lavere. Skriv artikler, del noe, hold nettstedet levende. Husk at når du deler materiale andre har skrevet på sine sider da vil du straffes av Google for det, med andre ord, materialet du har på din egen side skal være noe du har skrevet og ikke kopiert fra andre sine websteder.  Først da vil du begynne å klatre høyere i Google sin rangering.

Mer om søkeord senere.

Du får mange gode tips og nyttig hjelp når du blir medlem av vår facebook gruppe. Klikk her for å bli med. I gruppen kan du også selge brukte varer og markedsføre nye varer til profesjonelle i bransjen. Gruppen er ikke ment for å markedsføre varer mot privatpersoner. Hvis du ønsker å markedsføre varer mot privatpersoner gjennom oss da kan du sende oss mail.

INGEN KOMMENTARER