DEL

Vet du hva tilbakekoblinger er? Nei? Tilbakekoblinger er lenker til nettstedet ditt fra et annet nettsted. Koblinger, er også kjent som innkommende koblinger, inngående linker, inlinks og innover koblinger, er innkommende lenker til en nettside eller webside fra et annet domene enn ditt eget domene.

Det er viktig at noen er interessert i nettstedet ditt. Men å få tilbakekoblinger fra områder som ikke er av noen betydning for ditt nettsted er ikke verdt mye.

Det er viktigere å ha tilbakekoblinger fra nettsteder som har materialer som er relatert til nettstedet ditt, og det overvurdert at det er selve koblingen som er interessant.

Å få andre nettsteder med lignende materiale som du har til å koble til webområdet ditt, vil rangere deg høyere.

Du kan for eksempel koble til webområdet ditt fra mange ulike sosiale nettsteder. Nevner også din link i materialer som du legger ut på det sosiale nettstedet. Alle slike linker vil hjelpe deg å øke rangeringen av nettstedet ditt i Google.

Konklusjon: ikke fokuser på å legge inn link fra nettsider som ikke har relevans til nettstedet ditt.

Besøk Facebook forum Beauty and the Marketing

Besøke Google plus gruppen Beauty and the Marketing

Besøk Pinterest side 

Besøk Linkedin side

Besøk Twitter side

Besøk Facebook side

Besøk Instagram side

Du får mange gode tips og nyttig hjelp når du blir medlem av vår facebook gruppe. Klikk her for å bli med. I gruppen kan du også selge brukte varer og markedsføre nye varer til profesjonelle i bransjen. Gruppen er ikke ment for å markedsføre varer mot privatpersoner. Hvis du ønsker å markedsføre varer mot privatpersoner gjennom oss da kan du sende oss mail.

INGEN KOMMENTARER