Kerastase Fusio Dose – Skreddersydd hårpleie med øyeblikkelig forandring!

579
0
DEL

Kérastase Fusio Dose – Skreddersydd hårpleie med øyeblikkelig forandring!

Kérastase har i 50 år styrket håndtverkets ekspertise med eksklusive hårpleieritualer i salonger. De utføres profesjonelt av hårstylister og er skreddersydd enhver hårtype for et målrettet resultat.

Kérastase tilbyr dyrbare sensoriske teksturer som gir øyeblikkelig vakker hårkvalitet. Unikt for Kérastases signatur er evnen til å utvikle presise og innovative løsninger. I dag, spiller individuelle løsninger en viktig rolle innenfor skjønnhet. Skreddersydde løsninger er ekte luksus!

Optimal effektivitet gjennom perfekt dosering. Forbedrede egenskaper der graden av konsentratet er endret og dosen med boosters er økt. Hver formel som inneholder en spesifikk aktiv stjerneingrediens har fått ny beholder som tilsvarer en 20ml test tube (mot tidligere 0.4ml)

Optimalisert formel gir et nytt og sterkere resultat. De mest effektive aktive ingrediensene er nøye utvalgt for deres raske virkning på hårfiberet og er isolert i den reneste og mest konsentrerte form.

Resultatet er en ekte og unik forandring av hårfiberets kvalitet.

Fra nå er salongen et dedikert område for skreddersydd Fusio-Dose hårpleie. En “beautyshot” for travle, krevende kvinner, som kun tar 5 minutter å utføre.

I dag, spiller individuelle løsninger en viktig rolle innenfor skjønnhet. Fusio Dose, bestående av 4 konsentrater og 5 boosters, gir frisøren 20 kombinasjoner for å skreddersy en hårpleiebehandling for akkurat ditt hår.
Skreddersydde løsninger er ekte luksus!

Du får mange gode tips og nyttig hjelp når du blir medlem av vår facebook gruppe. Klikk her for å bli med. I gruppen kan du også selge brukte varer og markedsføre nye varer til profesjonelle i bransjen. Gruppen er ikke ment for å markedsføre varer mot privatpersoner. Hvis du ønsker å markedsføre varer mot privatpersoner gjennom oss da kan du sende oss mail.

INGEN KOMMENTARER