Hvordan å ha råd til blomster i salongen hver eneste dag.

494
0
DEL

Det er nydelig å kunne ha ferske roser eller andre vakre bukettblomster i salongen. Det som derimot kan stå i veien for det er at det er særdeles dyrt, spesielt hvis man ønsker å ha vakker bukett.

Genialt er å lage blomster selv.  Jo, det høres kanskje litt merkelig ut, men hvis du kikker på video som følger her med, og ser den helt til ende, da vil du oppdage at det er mulig å ha roser som ser helt naturlig ut og samtidig dekorere på en romantisk nydelig og litt shabby chic måte inne på salongen. Dette vil nok alle kunder like å se.

Disse rosene er faktisk lagd av kaffefilter. Helt utrolig men sant.  Når du har sett gjennom hele videoen da er det bare å sette i gang. Hvis du har lyst å lage noe annet enn roser da finnes det tusenvis med spennende blomsterdekorasjonsvideoer på youtube.

Ikke glem at visuelt er salongen viktig og drømmeaktig litt romantisk og avslappende image vil få kunden til å føle seg bra.

Du får mange gode tips og nyttig hjelp når du blir medlem av vår facebook gruppe. Klikk her for å bli med. I gruppen kan du også selge brukte varer og markedsføre nye varer til profesjonelle i bransjen. Gruppen er ikke ment for å markedsføre varer mot privatpersoner. Hvis du ønsker å markedsføre varer mot privatpersoner gjennom oss da kan du sende oss mail.

INGEN KOMMENTARER