DEL

Det er flere og flere eksempler som viser at vi drar stor nytte av bakterier som følger oss. Ifølge ny forskning gjelder dette også bakterier på huden.

Forsking viser at de bakteriene som er mest vanlig på huden vår utskiller ett protein som beskytter oss fra reaktive oksygenforbindelser som ellers bidrar til en rekke hudsykdommer.

Proteinet har en sterk virkning på farlige oksygenforbindelser akkurat slik antioksidanter som C og E vitamin har for huden.

Hudebakterien kalles for Propionibacterium acnes.

«Navnet stammer fra det faktum at bakterien først ble oppdaget på en pasient med alvorlig akne. Men om den fører til akne er usikkert – ettersom den ha vært til stede bare fordi den er så vanlig, «sier Rolf Lood ved Institutt for klinisk forskning i Lund.

Les mer om bakterien her: http://www.med.lu.se/nyheter/161111_hudbakterier

 

Du får mange gode tips og nyttig hjelp når du blir medlem av vår facebook gruppe. Klikk her for å bli med. I gruppen kan du også selge brukte varer og markedsføre nye varer til profesjonelle i bransjen. Gruppen er ikke ment for å markedsføre varer mot privatpersoner. Hvis du ønsker å markedsføre varer mot privatpersoner gjennom oss da kan du sende oss mail.

INGEN KOMMENTARER