DEL

Vinterkulden kan gjøre mye med håret og blant annet etterlate det tørt, krusete og svekket. Her er noen enkle tips som beskytter håret i kulden.

IKKE ut i kulden med vått hår: Om du liker å dusje om morgenen og ikke tørker håret tilstrekkelig, bør du revurdere dette. Vått eller fuktigt hår fryser nemlig veldig fort, og kan RASKT føre til brekkasje.

Maske/ balsam: Håret, lik huden, reagerer ved de store temperaturforskjellene det utsettes for. Tørt og oppvarmet innemiljø fører til at håret sliter med å opprettholde et godt og naturlig fuktighetsnivå. Endre din vanlige balsamrutine ved å kure håret med fuktighetskur oftere enn ellers i året. Det er også lurt å bruke spesiell shampoo med ekstra fuktighet/ næring i denne tørre og kalde årstiden.

Bruk ioniske og keramiskeverktøy: Stylingverktøy med keramiske plater arbeider for å trenge inn i håret jevnere og raskere, slik at du ikke trenger å utsette håret for unødvendig varme. Også ionisk ladede styling verktøy nøytraliserer elektrisk ladning av skadet hår, som i sin tur bidrar til å hindre eventuelle fremtidige skader.

Pakk inn håret: Ønsker du å være snill med håret ditt for å bevare fuktighetsnivået og glansen bør du pakke inn håret. MEN pass på hvilket materiale du pakker håret inn i . Enkelte materialer vil føre til friksjon som skaper statisk hår. Silke er definitivt det beste å pakke innhåret i for å beskytte det mot skade. Det er naturligvis ikke det varmeste, men det er ikke noe problem å bruke det som for innenfor et annet materiale.

Børste: Bruk noe ekstra penger på en god børste med naturbust, IKKE plast. Og ikke minst, vent til håret er tilstrekkelig tørt før du børster det.

 

Du får mange gode tips og nyttig hjelp når du blir medlem av vår facebook gruppe. Klikk her for å bli med. I gruppen kan du også selge brukte varer og markedsføre nye varer til profesjonelle i bransjen. Gruppen er ikke ment for å markedsføre varer mot privatpersoner. Hvis du ønsker å markedsføre varer mot privatpersoner gjennom oss da kan du sende oss mail.

INGEN KOMMENTARER